Næste gang du holder mandeaften for gutterne, så overvej lige at dække det hele ind under temaet “Burger, Bold og Bajer”. Ja, det er nærmest den hellige treenighed for mandehygge. Her skal du selvfølgelig bruge de bedste råvarer til burgerne, og dem får du serveret på et sølvfad med MENY MADgaver, for de har samlet et komplet sæt med en indkøbsliste over ingredienserne til 8 sliders med bacon og ost, sprøde fritter, fire store øl og lækre chips. Fodboldkampen må du selv time det hele med. Sådan en æske er faktisk den perfekte gave til manden, der troede han havde alt – især her i Julen som julegave, mandelgave eller en sej værtsgave.

"Burger, Bold og Bajere" banker mandehygge på bordet i en lækker gaveæske

Herefter er det så op til værten at smutte i den lokale MENY med indkøbslisten, fylde kurven med varerne og betale med gavekortet i æsken. Og så er han 100% godt dækket ind til at skabe magi hjemme i køkkenet.

Det er lige præcis sådan noget der er med til at samle gutterne til hygge i hjemlige rammer, for hvis I går ud og spiser bliver det hurtigt for storslået og fisefornemt. Til gengæld er det struktureret nok til at give dig en tjekliste at følge for at få noget fremragende i maven undervejs, mens der ryger røverhistorier over bordet.

Hvis du så – mod al forventning – ikke er den store burger-mand, så er der flere æsker hos MENY MADgaver. For eksempel:

  • “Verden rundt i vin”
  • “Lad os tage en dag i sengen, skat”
  • “Børnefri bøfaften”

Der er fede fornøjelser på menuen og med meget fair priser, er det lige præcis sådan noget, der ikke tømmer dine lommer, men alligevel giver kæmpe glæde hos modtageren.

Herunder får du opskrifterne på sliders og fritter til fire personer, så du kan se, hvad der venter af lækkerier. Hey, du kan egentlig også købe en æske med “Burger, Bold og Bajer” til dig selv og så invitere gutterne på besøg. Det er en win-win for alle parter.

"Burger, Bold og Bajere" banker mandehygge på bordet i en lækker gaveæske

"Burger, Bold og Bajere" banker mandehygge på bordet i en lækker gaveæske