Af Peter Frøkjær / Foto: Mandesager.dk

Uden mad og drikke dur helten jo ikke. Og så er det ganske rigtigt, at du med en varieret kost får dækket en stor del af dit behov for vitaminer, mineraler og aminosyrer, men hvordan kan du være 100% sikker på at få det hele, så din sundhed er i tip top stand?

Det har de styr på hos det velkendte kosttilskudsmærke VITAVIVA, der i mere end 20 år har specialiseret sig i at hjælpe alle med at få større velvære og sundhed.

Her har de så skræddersyet en pakke til os mænd, som meget passende hedder VITAMAN, og den kigger vi nærmere på her i artiklen.

Hele Mandesager-redaktionen har nemlig indtaget kosttilskuddet den seneste måned, så vi kan fortælle, hvordan det virker.

SE MERE HOS VITAVIVA

VITAVIVA

Alt hvad en voksen dreng har brug for

Det smarte ved VITAMAN er, at du får alle de nødvendige komponenter til et stærkt kosttilskud serveret i en praktisk indpakning.

Det hele er nemlig hældt på en beholder, der rækker til en hel måned, og her er de enkelte dagsrationer i hver deres egen lille pakke. Du tager altså bare en pakke med i lommen, når du skal på arbejde, og så kan du hurtigt åbne den og få hele din dagsdosis på én gang i forbindelse med frokosten.

Så skal du ikke fedte rundt med flere beholdere og huske en af dem, to af dem eller kun en af de her piller hver anden dag.

En pakke, en gang om dagen. Bum, så kører det.

VITAMAN er kosttilskuddet skræddersyet til mænd

Og her er det ekstra geniale så, hvor meget det er lykkedes at få med i pakken. En VITAMAN består nemlig af:

Vitamax:

En specialt udviklet stærk multivitamin – en kombination af en multi og en greens powder – som indeholder essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m.

Omega 3

Fiskeolien har mange sundhedsrelaterede egenskaber. Den bidrage for eksempel til normal hjernefunktion, normal og velfungerende hjertefunktion, normalt syn, et normalt og velfungerende blodtryk, samt normale blod triglycerid niveauer.

Prostate Support

Her får du en kombination af mineraler og aminosyrer. Desuden indeholder den blandt andet græskarkerneekstrakt, som hjælper med at opretholde en normal prostatafunktion, og tomat, som er rig på lycopen, der er et carotenoid med antioxidante egenskaber.

Ja, det bliver hurtigt som at høre en læge kaste medicinske termer efter dig til sundhedsundersøgelsen, men i ganske almindeligt sprog, så er ingredienserne i VITAMAN bare med til at støtte mænds sundhed.

Og det kunne vi vel alle godt trænge til.

SE MERE HOS VITAVIVA

VITAVIVA


Se andre seje sager om: