Mange mænd har (muligvis) set John Dillermand og tænkt: “Hold da kæft, hvor ville jeg ønske, at jeg havde en lige så stor penis, så jeg kunne løse alverdens problemer!”.

Selvom en 7 meter lang pytonslange i underbukserne kan lyde lokkende, kan det dog skabe store problemer med sexlivet, især med tanke på, at en gennemsnitlig kvindes skede er 8 til 12 centimeter dyb.

Med det sagt er ønsket om at få en større penis noget, som mange mænd drømmer om. “Men hvordan får man en større pik”, spørger du nok dig selv om?

Man kan selvfølgelig hive i banditten, indtil den bliver gul og blå i håb om, at den bliver længere, men det lyder ikke ligefrem tiltalende, gør det?

Et langt bedre alternativ kan være at bruge en naturlig peniscreme til penisforstørrelse, som kan hjælpe med at give dig en større pik og bedre erektion.

Køb Viaman Titan Peniscreme til penisforlængelse med 100% tilfredshedsgaranti her.

Vil du holde længere og have større penis? Ny creme giver dig en let løsning

Ny peniscreme til naturlig penisforlængelse

Viaman er et verdenskendt brand, der har flere års ekspertise i at lave naturlige produkter til mænd, der gerne vil have hjælp til tabubelagte problemer.

Det er med mange mænds ønske om en større penis og bedre erektion i tankerne, at de nu har lavet deres Titan Peniscreme, som kan hjælpe med naturlig penisforlængelse i erigeret tilstand.

Cremen fungerer på den måde, at du blot skal smøre cremen på penis, inden du skal have sex eller onanere. Herefter bidrager de aktive ingredienser i cremen til at øge blodtilførslen til din penis, som gør den mere fyldig og større ved erektion.

Penisforlængelse har faktisk aldrig været simplere, og du kan nu med din større penis og bedre erektion imponere din partner med en ordentlig svaber af en majestætisk pik – eller blot nyde godt af lidt ekstra fylde og længde, hvis du gerne vil have en ekstra god onanisession.

Køb Viaman Titan til penisforstørrelse her.

Hvor stor er en gennemsnitlig penis?

Nu hvor vi snakker om penisforstørrelse, og om hvordan man får en større pik, er det også relevant at se efter, hvor stor en penis i gennemsnit er.

Netop det har man faktisk undersøgt i Danmark. Her viser undersøgelser, at den gennemsnitlige penis for danske mænd er 15,29 centimeter lang i erigeret tilstand.

Det kan lyde af meget, men det på trods er helt op mod 21% af danske mænd er utilfredse med størrelsen af deres penis.

De 15,29 centimeter er selvfølgelig en gennemsnitspenis, og der er derfor mange mænd, der falder under den penisstørrelse, og som drømmer om en penisforlængelse.

Hvilket er ganske forståeligt, hvis man kigger på den størrelse og længde, som kvinder kalder den “perfekte penis”.

Det har man nemlig også undersøgt, og her viser studier, at kvinder i et langvarigt forhold foretrækker en erigeret penis, der er 15,24 centimeter i længden og 10,16 centimeter i omkreds.

Når det kommer til engangsknald, foretrækker kvinder en lidt større kalorius i erigeret tilstand, og her er den foretrukne størrelse 16,25 centimeter med en omkreds på 12,7 centimeter.

Med disse tal i tankerne er det heller ikke underligt, at mange danske mænd higer efter en penisforstørrelse.

I mange tilfælde kan svaret på dine penisproblemer heldigvis løses med en peniscreme, og her kan især anbefales Viaman Titan, som bidrager til en større penis og bedre erektion. Du kan købe cremen hos webshoppen ShytoBuy med 100% tilfredshedsgaranti lige her.

Vil du holde længere og have større penis? Ny creme giver dig en let løsning