Selvom kvinder generelt finder det frækt og attraktivt, når mænd er en “silver fox”, så kan man ikke komme uden om, at gråt hår for mange mænd er et tegn på alderdom, som kommer snigende stille og roligt.

Netop det aldrende udseende er for mange unge mænd ikke specielt attraktivt, og kan faktisk ramme selvtilliden hårdt.

Men der er heldigvis hjælp at hente med en revolutionerende ny pille, som forskerne fra Foligain har udviklet.

Pillen hedder Foligain Color Rescue, og kan hjælpe dig med at udskyde det grå hår, så du kan nyde din naturlige (og ungdommelige) hårfarve lidt endnu.  Køb Foligain Color Rescue her.

Årsager til gråt hår hos mænd

Gråt hår kan opstå af flere årsager: stress, stofskiftesygdom eller mangel på vitaminer.

Dog er den mest almindelige årsag til gråt hår hos mænd, at nogle personer bare er mere arveligt disponeret end andre til at få gråt hår.

Heldigvis har forskerne hos det internationalt anerkendte brand Foligain udviklet en hel ny pille, der med den nyeste forskning på området kan hjælpe dig med at vinke farvel til de grå lokker.

Foligain Color Rescue indeholder en unik og avanceret kombination af katalase-enzymer, der virker som antioxidanter og nedbryder brintoverilte til vand og ilt.

Din krop producerer brintoverilte helt naturligt, og en for høj koncentration af brintoverilte i dine hårceller kan føre til, at dit hår bliver gråt.

Enzymet katalase har altså en vigtig betydning for at bevare dit hårs naturlige farve så længe som muligt.

Årsagen til dette er, at brintoverilte forhindrer enzymet tyrosinase, som er essentielt for at producere melanin og dermed bevare din hårfarve, i et fungere normalt.

Dermed er katalase vigtigt for at nedbryde brintoverilte i dine celler og hårsække, og dermed kan de esentielle enzymer hjælpe med at holde de grå hår væk.  Køb Foligain Color Rescue her.

Naturligt alternativ med forskningen i ryggen

Foligain er eksperter i at hjælpe med alt fra hårtab og gråt hår til hårvækst, og Foligain Color Rescue er blot seneste skud på stammen af tilskud, der med sine naturlige ingredienser kan hjælpe med dine grå hår.

Tilskuddet er udviklet på baggrund af den seneste nye forskning omkring gråt hår, og kan købes hos webshoppen ShytoBuy, der siden 2005 har hjulpet danske mænd og kvinder med deres tabubelagte lidelser – herunder hårtab og gråt hår.


Se andre seje sager om: