Det er aldrig for sent at banke kroppen i tip-top-stand.

Og for at give dig selv et lille forspring i kampen mod de overflødige kilo, kan du overveje at tage slankepiller, der virker ved at give din fedtforbrænding et naturligt boost.

Her kan især anbefales slankepiller med forskolin, der er en aktiv ingrediens, som i dag er blevet en meget populær ingrediens i slankekosttilskud til især mænd, da forskolin ligeledes kan hjælpe med at give store guns.

Læs videre for at blive klogere på de mange fordele ved forskolin i slankepiller, der virker ved at give din fedtforbrænding et naturligt boost og opbygge dine muskler.

Hvad er forskolin?

Forskolin er et ekstrakt fra planten Coleus forskohili, der er hjemmehørende i Indien og ved de lavtliggende dele af Himalaya.

Planten kan dyrkes som en haveplante, og det er også helt normalt i især Indien at bruge roden som krydderi i madretter.

Det er dog primært for sine sundhedsmæssige egenskaber, at forskolin er blevet populært i slankepiller til især mænd, da det virker som fedtforbrænder uden at påvirke muskelopbygningen.

Årsagen til dette er, at flere lovende studier viser, at forskolin har slankende egenskaber, og kan ligeledes bidrage til at bevare muskelmasse. Netop det er ideelt under et vægttab, hvor mange har en tendens til at tabe muskelmasse.

Fordelene ved forskolin stopper dog ikke her. Man har også i videnskabelige studier set en positiv effekt på både blodtryk og betændelse i kroppen ved personer, der har taget forskolin-tilskud regelmæssigt.

Med andre ord er forskolin et meget alsidigt slankekosttilskud, der ikke kun virker som ved at booste din fedtforbrænding, men ligeledes bidrager til at vedligeholde muskelmasse, blodtryk og hjælper med inflammation i kroppen. Køb forskolin-kapsler med 100% tilfredshedsgaranti her.

Hvad gør forskolin ved kroppen?

Forskolin som aktivt stof har mange forskellige sundhedsmæssige egenskaber, og fungerer ikke kun som fedtforbrænder. Faktisk virker forskolin som et slankekosttilskud, der blandt meget andet hjælper med at bevare muskelmasse under vægttab samt bidrager til et sundere hjerte og blodtryk.

Er en naturlig fedtforbrænder

Forskolin-tilskud er slankepiller, der virker ved at stimulere cAMP-niveauerne i kroppen, som fører til en øget produktion af hormonfølsom lipase (HSL). Hormonfølsom lipase er et enzym, der hjælper kroppen med at forbrænde fedt og anvende fedt som energikilde. Fedtceller hos overvægtige personer indeholder ofte mindre mængder af netop hormonfølsom lipase, og derfor kan forskolin være den perfekte fedtforbrænder, hvis du har lidt for mange overflødige kilo på sidebenene. Køb forskolin til vægttab her.

Vedligeholder muskelmasse

Studier foretaget på overvægtige mænd har vist, at forskolin især er velegnet til vægttab og vedligeholdelse af muskelmasse hos mænd. Det vil sige, at slankepiller med forskolin har en unik evne til at fremme vægttab uden at miste muskelmasse. Derudover viser studier også, at forskolin bidrager til at øge niveauet af testosteron i kroppen hos mænd

Så hvis du gerne vil tabe fedt men ikke muskler, kan forskolin være det oplagte slankekosttilskud. Netop det er ikke kun ideelt til bodybuildere og boksere, men kan også være en fordel, hvis du gerne vil bevare din muskelmasse under en slankekur.

Er sundt for hjertet

Lovende studier viser, at forskolin har en mulig positiv effekt på musklerne i hjertet og væggene i blodkarrene, som kan bidrage til at regulere blodtrykket. Det skyldes, at forskolin bidrager til celleforandringer, der fører til en udvidelse af blodkar, som i teorien burde sænke blodtrykket.

Er der bivirkninger ved forskolin?

Forskolin i slankekosttilskud er efterhånden en meget populær ingrediens i både EU, Danmark og USA, og er generelt sikker at tage uden bivirkninger.

Det betyder dog ikke, at du ikke skal være påpasselig, da der er en række bivirkninger ved indtagelse af forskolin, som de fleste dog relaterer sig til problemer med blodtrykket.

Forskolin bør derfor ikke tages, hvis du har et lavt blodtryk eller tager blodtryksmedicin, da forskolin netop har en effekt på dit blodtryk. Som følge af forskolins effekt på blodtrykket bør personer med blødningsforstyrrelser heller ikke tage slankepiller med forskolin. Det samme gælder også, hvis du tager blodfortyndende medicin eller trombocythæmmende lægemidler.

Og her til sidst er det selvfølgelig vigtigt at understrege, at selvom forskolin kan hjælpe med både vægttab og muskelopbygning, har det ingen effekt, hvis man spiser whoppere som en ægte hiphopper, mens man ligger på sofaen dagen lang.

Regelmæssig motion og en varieret kost, skal der til. Motionsmæssigt skal du som minimum træne med 30 minutters moderat intensitet hver dag, hvor pulsen kommer op, og hvis det er muskelopbygning, er det vigtigt at kombinere denne træning med styrketræning.

Herunder bør du spise en kost, der dækker alle de essentielle fedtsyrer, mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer, som kan give både dit vægttab og muskelopbygning et skub i den rigtige retning. Køb forskolin til vægttab her.