Bruger du mange timer i fitnesscentret hver uge og dyrker hård styrketræning? Så bør du begynde at bruge kreatin, som er et af de mest populære præstationsfremmende kosttilskud på markedet.

Hvis du gerne vil tage din træning til et nyt niveau, øge din restitution samt have store muskler hurtigere, bør du begynde at tage kreatin, da dette tilskud kan hjælpe dig med at opnå netop dette. Køb Kreatin-tabletter her.

Hvad er kreatin?

Inden for fitnessverdenen er der mange forkerte råd og myter omkring kreatin, som gør, at flere faktisk afholder sig fra at bruge kreatin, når de træner.

Hvilket er en skam, da kreatin-tilskud kan give dig det ekstra boost, som du mangler for at opnå dine træningsmål, uanset om du vil have større muskler eller komme i bedre form.

Kreatin er nemlig et stof, der findes i din muskelmasse, og som hjælper dig med at udøve hårdt muskelarbejde, styrke musklerne og opbygge ødelagte muskelceller.

Gennemsnitligt danner din krop 1g kreation om dagen, og resten indtager du enten via kosten eller som kreatin-tilskud.

Men den kreatin, som du får via kosten, er ikke nok til at give dine muskler den mængde kreatin, som de skal bruge for at præstere optimalt.

Derfor er kreatin det perfekte tilskud til dig, som dyrker intens træning, og som gerne vil have større muskler, da du kan opnå gode resultater ved at indtage kreatin kort efter din træning. Køb Kreatin-tabletter her.

Kreatin-tabletter eller pulver?

Når man snakker med de store gutter i fitnesscentret, sværger de ofte til, at de foretrækker kreatinpulver. Primært fordi det er det, som de altid har brugt.

Problemet med kreatinpulver er dog, at man ofte også bruger BCAA- og proteinpulver, når man træner for at få store muskler. Og de mange pulvertilskud kan derfor være et rent helvede at få plads til i træningstasken eller at dosere, når man kommer hjem.

Derfor kan det perfekte (og mest overskuelige) alternativ være at tage kreatin-piller, som er lette at have med i træningstasken, så du kan tage dit kreatin direkte efter træning uden de store problemer.

Ofte er kvaliteten af kreatinpulver eller piller det samme, det er mere det praktiske i ikke at skulle dosere pulver op og drikke en lunken kreatin-shake efter træning, der gør, at kreatin-piller er at foretrække. Køb Kreatin-tabletter her.

Giver hurtigere restitution

En af de mange fordele ved kreatin er, at det kan hjælpe dine muskler med at restituere meget hurtigere. Netop det er ideelt efter en hård træning, hvor de fleste oplever ømme muskler, hvilket kan sætte en stopper for at skulle træne hårdt igen dagen efter.

Kreatin bidrager direkte til muskelmassens opbygning, og hjælper derfor også på ømheden efter en hård omgang træning. På den måde kan du hurtigt komme tilbage i fitnesscentret med muskler, som er klar til at præstere sit maksimale. Køb Kreatin-tabletter her.