I euforien af nytårsaften vælger mange af os at lave et nytårsforsæt om, at vi det næste år vil leve et sundere og bedre liv.

På toppen over danskernes nytårsforsæt er vægttab. Og selvom intentionerne kan være gode, kan et vægttab være svært, især når hverdagen rammer på fuld smadder, og man igen skal arbejde, hente og bringe børn, gøre rent og alt derimellem.

Men hvad hvis vi siger, at du kan bruge “snydekoder” til at komme i mål med dit nytårsforsæt, især hvis dit vægttab er gået i stå?

Det lyder da dejligt, ikke sandt? Og for mange kan løsningen faktisk være at bruge et slankeplaster, som bidrager til at booste din energi og stofskifte.

På den måde kan du give dit vægttab og motivation et skub i den rigtige retning og få opfyldt dit nytårsforsæt om et lettere og mere aktivt liv.

Køb guarana-plastre til vægttab med 100% tilfredshedsgaranti her

Er dit vægttab gået i stå? Kom i mål med dit nytårsforsæt med et slankeplaster

Slankeplastre – hvordan virker de til vægttab?

WeightWorld har udviklet et slankeplaster, som er specielt designet til at give dit stofskifte og energiniveau et naturligt boost. Disse slankeplastre indeholder guarana, 5-HTP og andre superfoods, der er kendt for sine energigivende egenskaber og evne til at sætte fut i stofskiftet.

De fungerer som depotplastre, der via transdermal overførsel fører de aktive ingredienser direkte ind i huden og blodet, og er dermed mere effektive end slankepiller, som først skal igennem fordøjelsessystemet, før man får gavn af de aktive ingredienser.

På den måde får du en jævn tilførsel af guarana, 5-HTP og de andre superfoods på slankeplastrene i løbet af dagen, hvilket kan have en god effekt på både din energi og stofskifte.

Slankeplastre er med andre ord et bedre alternativ til hurtigt vægttab end almindelige slankepiller, da de aktive ingredienser udnyttes bedre af kroppen.

Selvom der er mange forskellige slankeplastre, der virker på denne måde, er en af de bedste på markedet uden tvivl WeightWorlds guarana-plastre, som har fået fremragende anmeldelser af deres kunder. Derudover giver WeightWorld 100% tilfredshedsgaranti på sine guarana-plastre, som ligeledes er beriget med andre vægttabs-superfoods som blæretang, 5-HTP og grøn te.

Du skal blot sætte et slankeplaster på maven om morgenen, når du står op, og så kan du i løbet af dagen nyde godt af de fordele, som et øget koffein-indskud kan have på dit vægttab og energi.

Køb guarana-plastre til vægttab med 100% tilfredshedsgaranti her

Sådan kan du (også) nå i mål med dit nytårsforsæt

Der er mange potentielle årsager til, at dit vægttab er gået i stå, og du dermed har svært ved at komme i mål med dit nytårsforsæt. Her nedenfor får du nogle tips og tricks til at sætte fut i dit vægttab:

Undgå at overspise efter træning: Mange har en tendens til at forkæle sig selv med en Snickers, et glas vin eller lignende efter at have trænet. Der skal selvfølgelig være plads til selvforkælelse, men det er ikke en god idé at indtage kalorietunge (og tomme kalorier) efter hver træning, da det kan gøre, at kan komme til at indtage samme antal kalorier eller flere, end man lige har forbrændt. Så hvis du vil have lidt sødt til ganen efter en hård træning eller løbetur, bør du vælge sundere alternativer. Det kan enten være frugt, knækbrød med peanutbutter eller et glas Coca Cola Zero.

Hold igen med øl og de flydende kalorier: Mange glemmer helt, at øl er en kaloriebombe. Så et overforbrug af alkohol kan gøre, at man ikke kan komme i mål med sit nytårsforsæt. Overvej derfor at holde en hvid januar, februar og marts, hvor du helt undgår at drikke alkohol, da det med garanti kan ses på badevægten. Og skær ligeledes ned på frugtjuice, cola og mælk, da det er drikkevarer med et højt kalorieindhold. Vand og kaffe (uden sukker eller mælk) er langt bedre alternativer, især hvis du gerne vil tabe dig hurtigt.

Husk at skide, inden du vejer dig: Kan du ikke se resultater på badevægten, selvom du lever af riskiks, vand og bruger slankeplastre? Det kan skyldes, at du ikke har lavet bummelum i et stykke tid. Så sørg for at tømme tarmene, inden du vejer dig, da der sagtens kan gemme sig 300-600 gram afføring i tarmene, hvis du ikke er kommet af med det i et par dage.

Undgå uopmærksom spisning: Lad være med at spise en frikadelle, mens du står og steger dem ved komfuret og undgå at have en slikskål stående fremme. Ellers er der en tendens til, at man tænker, at man da godt lige kan “smage”, nu når det alligevel står fremme. Problemet er, at de ekstra kalorier, hvor man spiser uden at tænke over det, kan føre til, at man spiser mange uønskede kalorier. Og det kan føre til, at dit vægttab går i stå, eller at man ganske enkelt tager på. Hvilket ikke ligefrem er ideelt, hvis man har som nytårsforsæt, at man gerne vil tabe sig.

Kalorieunderskud og træning: Når det kommer til vægttab, er de to klassikere, at man skal leve i kalorieunderskud og træne regelmæssigt. Så hold øje med, hvor mange kalorier, du indtager og forbrænder, og sørg for at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at motionere mindst 30 minutter hver dag.

Er dit vægttab gået i stå? Kom i mål med dit nytårsforsæt med et slankeplaster