Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Med speciale i kosttilskud har danske Jytte Bille udviklet STAÏ shaken; Én All-In-One shake, der giver dig alle de vigtigste næringsstoffer, din krop har brug for.

Et valg af livsstil
Med en travl og aktiv hverdag ledte Jytte Bille, Founder af STAÏ og livsstilscoach, længe efter et produkt, der kunne give energi og være næringsrigt – dog uden held.

Men jagten på det komplette kosttilskud skulle vise sig at føre til grundlæggelsen af STAÏ, og efter 3 års udvikling i samarbejde med de dygtigste indenfor sunde næringsstoffer blev STAÏ shaken lanceret i april 2017.

I dag er den danske familieejet virksomhed anerkendt for sine unikke STAÏ shakes, der giver dig alle de vigtigste næringsstoffer, din krop har brug for.

Den nye dreng i klassen
POWER+ shaken er den seneste skud på stammen hos STAÏ, og vi garanterer dig, at shaken bliver din nye favorit!

For dig der har en aktiv hverdag er det åbenlyst endnu vigtigere at fylde kroppen med det absolut bedste ”brændstof”. Næringsstofferne i POWER+ shaken er nøje udvalgte og sammensat med fokus på effektiv optagelse i kroppen.

Med STAÏ POWER+ shaken får du den ideelle kombination af hørfrøolie og protein – 11,4 g protein for at være præcis – som giver dig ekstra energi og styrker din sundhed. Ét af de vigtigste proteiner er collagen, som netop udgør 150 mg af shaken. Collagen er essentielt for dine ledbånd, brusk, sener, hud og tandben. Hørfrøolien indeholder næringsstoffer, som bl.a. bidrager til at genopbygge cellens membraner. Den bidrager til mange positive påvirkninger angående fordøjelse, hud, hjerne og hjerte.

Som det nyeste kan STAÏ introducere ingrediensen, gurkemeje, der indeholder et naturligt antiinflammatorisk stof. Med sine 15 mg vil krydderiet styrke din krops naturlige forsvar.

Derudover er POWER+ shaken sprængfyldt med alle de nødvendige vitaminer og mineraler som Vitamin C, Vitamin B, der bl.a. sørger for et velfungerende stofskifte, og magnesium, der hjælper på muskelopbygningen.

Shaken er som skabt til dig, der ikke har tid til at sætte sig ind i, hvad der er godt for hvad, men som bare ønsker at give hverdagen dét ekstra boost.

“Derfor vælger vi STAÏ”
Flere har valgt STAÏ shaken til deres sundhed. De vil gerne de enkle og nemme løsninger og derfor vælger de STAÏ. Så tag ikke blot vores ord for det; sportsfolk deler ud af deres erfaringer med STAÏ.

Målmand i Superligaklubben Lyngby Boldklub, Frederik Schram, fortæller:

“Ved et dagligt indtag af STAÏ shaken får jeg hver eneste dag dækket de ernæringsmæssige behov jeg har. STAÏ’s indhold af protein, magnesium og vitaminet B12, er vigtige for alle sportsfolk, så man kan opnå den bedste restitution og ligeledes ydeevne”.

Viktor Hald Thorup, professionnel speedskater, kostvejleder og Bachelor i Ernæring og Sundhed fortæller, at han i STAÏ shaken har fundet et produkt, hvor sammensætningen af proteiner, vitaminer, mineraler og sunde omega3 fedtsyrer virkelig er gennemtænkt.

“Jeg synes, at STAÏ shaken er det bedste produkt på markedet”.

– STAÏ er fortsat det eneste sundhedstilskud på markedet, hvor du får alle næringsstoffer samlet i en daglig shake for under kr. 20 pr. dag. Læs mere om POWER+ og bliv en del af STAÏ holdet.


Se andre seje sager om: