Der er mange grunde til at folk vælger at leve med en glutenfri kost. Uanset grunden så kender de fleste til besværet med at finde lækre varer og glutenfri mad, som alt sammen kræver research og indsigt. Hvis man ikke lever glutenfrit, så tænker man ikke over til dagligt hvor svært det kan være at finde et lækkert og stort udvalg af glutenfrie produkter. Heldigvis bliver det kun nemmere og nemmere at finde glutenfrie produkter, da udvalget udvides hele tiden, både i butikker og online. Og faktisk er det blevet endnu nemmere også at finde glutenfri mad på farten, da Palæo byder på et stort udvalg af lækre glutenfrie madmuligheder. 

Glutenfri kan være lækkert og spændende

Glutenfri behøver ikke betyde kedeligt eller begrænsende. Palæo har nemlig fundet en god balance, hvor god og lækker mad laves glutenfri, så du får smagsfulde retter uden gluten. Du kan for eksempel finde lækre wraps eller burgere med en lang række forskelligt fyld, så du altid har en lækker frokost eller aftensmad mulighed ved hånden. Du kan også få et helt basal hverdagsprodukt som hønsesalat, som altså også er glutenfri. Alle mulighederne smager lækre og er respektfulde over for sin ‘almindelige’ glutenholdige fætter.

Alle drikkevarer er også glutenfrie, så det ikke kun er din appetit, som kan blive stillet hos Palæo. Med en lang række forskellige drikkevarer kan du også stille din tørst på farten, så du altid kan få et fuldkomment glutenfrit måltid hos Palæo, både med mad og drikke. Det er en god kilde til glutenfri mad til hverdagen, så du både kan købe færdiglavet mad, eller købe produkter og lade dig inspirere til din egen madlavning derhjemme.

Catering gør glutenfri mad mere tilgængelig

Palæo tager glutenfri kost til nye højder ved også at tilbyde catering af hele deres menukort. Dermed kan du få glutenfri catering, så dit næste arrangement kan servere fuldstændig glutenfri mad. Alle retter på menukortet er mulig ved catering, så der er ingen grænser for hvad du kan serverer af lækre glutenfrie retter. 

Sidst men ikke mindst kan du besøge deres hjemmeside og købe deres lækre glutenfrie produkter, så du kan få mere variation og mere inspiration i hverdagen. Du kan altid besøge Palæo og stille spørgsmål eller spørge om inspiration til glutenfri madlavning, og her vil du møde god service og god dialog med rådgivning og idéer til din glutenfrie hverdag.