Denne artikel er lavet i samarbejde med Fuze Tea.

Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg er typen, der i tilfælde af tørst oftest rækker ud efter et koldt glas vand. Skal jeg virkelig skeje ud, bliver det til en iskold Coca-Cola i ny og næ. Den originale, ikke noget med Zero eller Light. Det var før jeg opdagede Coca-Colas nye Fuze Tea, der er det perfekte miks mellem vand og sodavand, for isteen fusionerer renheden og sundheden fra vandet med smagsoplevelsen fra sodavand. Og så er det faktisk forholdsvist sundt, for her er der et lavt indhold af kalorier uden konserveringsmidler eller farvestoffer, så der ryger altså en del flasker ned i løbet af dagen her i varmen, når jeg skal have en velfortjent pause fra hverdagen her på Mandesager-redaktionen. Ja, vi arbejder hårdt, men der er også plads til pauser. Nu er Fuze Tea så klar med en stærk nyhed til at holde væskebalancen ved lige.

Coca-Cola giver dig en pause fra hverdagen med Fuze Tea

Ny smag til folket

Indtil videre har der kun været to smagsvarianter i sortimentet med Peach og Peach & Hibiscus, og selvom de begge smager fremragende, er det jo rart med lidt variation. Det er der så lige kommet med den nye variant Lemon & Lemongrass, der lige som de to andre forfrisker med sort teekstrakt, mens du så lige får et skud citron til at gøre den endnu friskere.

Det specielle ved Fuze Tea er, at der ikke er særligt mange kalorier – 19 per 100 ml. – fordi den søde smag kommer fra lidt sukker og steviaekstrakt. Desuden er den baseret på te fra bæredygtige teplantager i Kenya og Argentina, der er certificeret af Rainforest Alliance og dermed bidrager til økonomisk udvikling i lokalsamfundet. Jaja, det er bedre for samvittigheden, når du er sikker på, at dem der laver råvarerne også bliver behandlet ordentligt.

Coca-Cola giver dig en pause fra hverdagen med Fuze Tea

Også plads til lidt syndige pauser

Jeg kan godt lide alkohol. Ja, det kan jeg. Især whisky. Jeg plejer faktisk at snuppe et glas hver dag til fyraften for lige at slippe arbejdet og ryge over på afslapnings-mode. Men her i sommervarmen er det ikke specielt forfriskende med et glas whisky. Til gengæld har jeg fundet ud af, at en Fuze Tea Peach passer perfekt sammen med et solidt skvæt rom. Det giver faktisk nøjagtig samme effekt som whiskyen, mens der samtidig kommer lidt sundere væske indenbords til at holde væskebalancen ved lige.

Det er jo forskelligt, hvordan vi slapper af, og en god sjus er min medicin. Så kan det godt være, at det ikke er specielt fysisk sundt, men det er godt for psyken, og når jeg giver den et skvæt iste, bliver det da lidt bedre. Så mangler jeg lige et navn til drinken, men jeg arbejder med titler som is-rom eller Fuze Booze. Okay, det gør egentlig ikke noget, for det smager stadig ret genialt.


Se andre seje sager om: