Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jagten på den perfekte kop kaffe er et livsprojekt, der aldrig slutter. Men med danske Depresso Coffee er du godt på vej mod kaffe-lykken, for det lille og hyggelige mikroristeri i Taastrup leverer friskristet økologisk luksuskaffe direkte til dit dørtrin.

Og med 8 lækre smagsvarianter på programmet, er du godt dækket ind. Hey, den perfekte kop kaffe skifter jo efter dit humør.

Her i artiklen kigger vi nærmere på konceptet, og så vil vi da lige tippe dig om, at der er 15% rabat på dit køb ved at bruge rabatkoden Mandesager15, når du smider den gode kaffe i kurven.

SE MERE HOS DEPRESSO COFFEE

Depresso

Altid friske bønner til din kop

En del af hemmeligheden bag en god kop kaffe er friskheden. Hos Depresso Coffee rister de 5 gange om ugen, hvilket betyder, at der altid er friske kaffebønner på lager, og det kan du virkelig smage.

Det betyder nemlig, at du får den optimale smag og duft i koppen, fordi bønnerne er så friske som overhovedet muligt. Sådan er det jo med mange fødevarer, og det gælder især for kaffe.

Og det er lige meget, om du er til hele bønner eller om du skal have dem malet fint til espresso, medium til filterkaffe eller groft til stempelkanden. Depresso Coffee maler gratis dine økologiske bønner til dine specifikke præferencer.

Så er spørgsmålet bare, hvilken af de 8 kaffevarianter, der afspejler din opfattelse af den perfekte kop kaffe, men det er vel bare med at prøve sig frem. Og det kan du let og elegant gøre med en kaffe smagspakke, hvor du mixer din egen smagskasse med de kaffevarianter, du vil prøve af. Det er en oplagt gave til kaffeelskeren, en værtsgave eller til den gode kollega og ven.

Depresso Coffee har endda gjort det ekstra nemt, for de har sammensat 6 forskellige kaffepakker på forhånd med for eksempel en “Blød & Cremet”, “Espresso” og “Kundefavoritter”, så du hurtigt kan finde din nye kaffefavorit.

Lige meget hvad, så er fragten gratis, hvis du køber for over 350 kroner, mens den kun koster 29 kroner for køb derunder.

SE MERE HOS DEPRESSO COFFEE

Depresso


Se andre seje sager om: