Øl smager godt, og øl er sundt for sjælen. Sådan er det bare. Og hvis du vil være sikker på at komme hele vejen rundt i øllets univers, er der bare nogle øl, som du er nødt til at smage. Sådan er det også bare. Og det er ikke kun noget, vi siger. Carsten Berthelsen, der er en af verdens førende øl-eksperter, har nemlig forfattet bogen “50 øl du skal smage før du dør”, hvor han går i dybden med samtlige øl, og nu skærer han endnu mere ind til benet med 12 særligt udvalgte øl, som du får leveret direkte til dit dørtrin med en ølkasse fra Beerbutler. Kassen indeholder selvfølgelig også Carsten Berthelsens bog “50 øl du skal smage før du dør”, så du kan udvide øl-horisonten endnu mere.

Det synes vi helt ærligt er mega fedt, og du kan bestille kassen lige her.

Danmarks største øl-kender har udvalgt 12 øl, du skal smage, før du dør - få dem leveret direkte til døren

Carsten Berthelsens Blå Bog

Okay, nu skal du gøre dig klar til at læse et beundringsværdigt øl-CV. det kommer her:

Carsten Berthelsen er oldermand for Danske Ølpublicisters Laug.

Hans bøger om øl omfatter Ølrejsen – en rejse i øl og kultur – og ølkultur (2003 – revideret 2015), Juleøl – skik og bryg (2004), 50 øl som du skal smage før du dør (s. m. Rolf Nielsen, 2007 og 2015), Ølrejsen til Prag (2007), 24 øl du skal smage før jul (2008), Øl for enhver smag (2008) og Ølrejsen til Berlin (2009). Godt bryg, god mad – en ølkogebog blev udsendt i 2012 – skrevet i samarbejde med kokken Carsten Kyster. En ny bog om Julens øl udkom i 2018.

Carsten Berthelsen har lavet Tv-udsendelser for bl.a. DK4: 50 øl du skal smage før du dør. I 2017 medvirkede Carsten Berthelsen i Natholdets Julekalender med Anders Breinholt og Søren Rasted og bidrog med en smagning af 24 øl fra hele verden. Programserien vandt prisen som Bedste Online Format i 2018.

Han arrangerer ølsmagning meget jævnligt: Mere 100 om året på biblioteker, for firmaer og ølklubber. International øldommer, bl.a. i Brussels Beer Challenge, Austrian Beer Challenge, Birra Dell’Anno i Italien og World Beer Award i London.

Carsten Berthelsen modtog i 2007 Danske Ølentusiasters hæderspris. Blev i 2013 udnævnt som Æresmedlem af samme organisation. I maj 2015 modtog han den belgiske kong Philippes ridderkors og blev udnævnt til Chevalier de L’ordre de la Couronne (Ridder af Kroneordenen). I november 2018 fik han Den Belgiske Bryggeriforenings hædersmedalje og udråbt til ridder af 1. rang.

Se det er en vaskeægte øl-connaisseur.

Danmarks største øl-kender har udvalgt 12 øl, du skal smage, før du dør - få dem leveret direkte til døren

Beerbutlers øl-koncept er virkelig genialt

Der er absolut intet galt i en ganske almindelig pilsner – dem får vi da en del af her på kontoret – men verden er fuld af gode øl, som fortjener en skåler. Det er det, der gør BeerButler så genialt. De håndplukker kendte og ukendte øl fra hele kloden, så du kommer vidt omkring og virkelig får udvidet din smags-horisont. De 12 øl i hver kasse er forskellige og skifter fra uge til uge, så du ikke gror fast i én bestemt type, men hvis du for eksempel holder fast i, at du vil have stout, porter eller hvedeøl, kan du tage Vælgselvkassen og selv vælge din præference, hvorefter du får øl indenfor denne sort. Mulighederne er mange.

Lige meget hvilken kasse du foretrækker, skal du vælge frekvensen af leveringen. En kasse om ugen, en kasse hver anden uge, hver ottende uge eller bare en enkelt kasse uden yderligere levering. Der er frit slag.

Det er et virkelig stærkt koncept, så derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig fri fragt, hvis du bruger rabatkoden MANDESAGER, når du bestiller.

TRYK HER FOR AT SE UDVALGET HOS BEERBUTLER.DK


Se andre seje sager om: , ,