Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du leder efter noget til at spice spilaftenerne op, er Chili Klaus klar med den helt rigtige medicin i form af det nye brætspil “Last Man Standing”.

Ja, det er selvfølgelig noget med chili. Spillet går i al sin simple ondskab ud på at få afgjort, hvem af gutterne der kan indtage den stærkeste chili uden at bukke under, og det er et fedt miks af konkurrence og hår på brystet, som kan give selv den hårdeste mand tårer i øjnene og halsbrand.

Vi har selv afprøvet spillet her på redaktionen, og selvom vi er vant til at spise meget stærke sager, så er chilibomberne i spillet altså kradse løjer.

SE MERE OM LAST MAN STANDING HER

Et simpelt brætspil med kradse konsekvenser

Der er ikke noget indviklet over reglerne i “Last Man Standing”.

Det er lavet til 2-4 spillere, og så gælder det ellers om at slå med terningen og bevæge sin brik rundt på spillepladen. Her er der gemt chilibomber, som er rangeret efter Chili Klaus’ egen “Wind Force Scale”, der spænder fra mild til ekstrem. Her skal I så arbejde sammen om at rydde minefeltet med chilibomber, og jo stærkere en chili du spiser, jo flere point får du.

Ja, det er lige ud ad landevejen, men twistet er så, at det gælder om at få flest point og overleve længst muligt og blive “Last Man Standing”. Første mand der giver op er selvfølgelig en kylling.

Det er virkelig et fedt brætspil, der hurtigt fyrer op for en sjov aften. Derfor er det også perfekt som fødselsdagsgave, mandelgave, adventsgave eller værtsgave til en god ven.

Chili Klaus Last Man Standing indeholder:

– Minimum 30 chilikugler af forskellig vindstyrke

– Spilleplade

– Spilleregler

– Terninger og spillebrikker

SE MERE OM LAST MAN STANDING HER

Chili Klaus lancerer verdens stærkeste spiselige brætspil


Se andre seje sager om: , ,