Nå, så du er vild med øl. Det er os mænd jo. Hvis du også foretrækker variation, er BeerButler den perfekte tjeneste til dig, for her får du ølkasser med 12 forskellige flasker leveret direkte til dit dørtrin, og du bestemmer selv intervallet fra en kasse om ugen op til hver ottende uge. Nogle mænd er jo bare tørstigere end andre.

TRYK HER FOR AT SE UDVALGET HOS BEERBUTLER.DK

BeerButler leverer en kasse med nye øl fra hele verden direkte til din dør hver uge

Udvalget af øl er uendeligt

Der er absolut intet galt i en ganske almindelig pilsner – dem får vi da en del af her på kontoret – men verden er fuld af gode øl, som fortjener en skåler. Det er det, der gør BeerButler så genialt. De håndplukker kendte og ukendte øl fra hele kloden, så du kommer vidt omkring og virkelig får udvidet din smags-horisont. De 12 øl i hver kasse er forskellige og skifter fra uge til uge, så du ikke gror fast i én bestemt type, men hvis du for eksempel holder fast i, at du vil have stout, porter eller hvedeøl, kan du tage Vælgselvkassen og selv vælge din præference, hvorefter du får øl indenfor denne sort. Mulighederne er mange.

TRYK HER FOR AT SE UDVALGET HOS BEERBUTLER.DK

BeerButler leverer en kasse med nye øl fra hele verden direkte til din dør hver uge

Firmakassen, Hjemmekassen eller Vælgselvkassen

Hos BeerButler er der tre forskellige kasser at vælge imellem. Firmakassen er til at forkæle dine medarbejdere, kolleger eller kunder med ekstra gode fyraftensøl, og her ligger alkoholprocenten på 4-6% med lyse og let drikkelige øl. Hjemmekassen indeholder øl, hvor både smag og alkoholprocent er skruet lidt mere op end i Firmakassen, og generelt er øllene en blanding mellem de lyse let drikkelige og de lidt mere kraftige mørke øl. Til sidst er der Vælgselvkassen, hvor du kan sammensætte din egen ølkasse, med lige netop de øltyper du foretrækker.

TRYK HER FOR AT SE UDVALGET HOS BEERBUTLER.DK

Lige meget hvilken kasse du foretrækker, skal du vælge frekvensen af leveringen. En kasse om ugen, en kasse hver anden uge, hver ottende uge eller bare en enkelt kasse uden yderligere levering. Der er frit slag.

Så er det ellers bare med at læne dig tilbage og nyde de mange forskellige fremragende øl, som bliver leveret direkte til dig. SKÅL!


Se andre seje sager om: ,