Når samtalen zoomer ind på japansk whiskey, kender de fleste nok Suntory, men der er mange andre friske bud på flasker fra Solens Rige. En af dem er Kikori Whiskey, der blev grundlagt i 2015 og bruger lokal ris fra det sydlige Japan som grundstenen i produktionen, hvorefter de lagrer det i 3 år i henholdsvis amerikanske og franske egefade for til sidst at give det en tur i sherryfade. Resultatet er masser af kompleksitet til dine smagsløg, hvis du leder efter noget til at udvide horisonten. Det bliver jo også kedeligt at drikke det samme hele tiden.
Elektriske biler har deres fordele, men tunge læs på krogen er ikke ligefrem en af dem. Batterierne fiser jo lynhurtigt tør for strøm. Derfor er der brug for lidt nytænkning, …
Læs mereEr du parat til at tage din boksetræning til næste niveau? Så er Growl klar til at sparre med dig, for det er en revolutionerende ny træningsmakker, der giver dig …
Læs mere