Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Her på redaktionen er vi vilde med A.H. Riise Spirits, så vi følger nøje med, når de lancerer nye flasker.

Det har de så lige gjort nu, for d. 4. marts 2022 er der verdenspremiere på deres nye A.H. Riise Signature, som virkelig er læsset med alle de kvaliteter, som gør A.H. Riise Spirits helt unik.

I denne artikel kigger vi nærmere på den nye premium blend, som vi selvfølgelig allerede har smagt her på Mandesager-redaktionen. Og den er virkelig lækker.

Vi starter lige med en video, hvor rom-connaisseuren Lars Code skærer ind til benet af de gyldne dråber, og du kan se mere på A.H. Riises hjemmeside LIGE HER.

Et unikt mesterværk, der smager fantastisk

Den nye A.H. Riise Signature er produceret i mindre end 2.000 nummererede flasker per batch, og det er altså en eksklusiv mulighed for samlere til udvide deres kollektion af gyldne dråber.

Der er tale om et unikt kunstværk, som er meget langt fra en standardvare.

Antallet af flasker varierer nemlig fra batch til batch, fordi det hele afhænger af, hvor meget premium rom der er til rådighed. Målet er at kunne præsentere hvert blend så tæt som muligt på det forrige batch, og resultatet er altså næsten det samme, men ikke identisk.

Som en kunstner, der skaber et unikt mesterværk. Hver gang kunstneren har færdiggjort et kunstværk, vil det ligne det foregående, men der vil være små forskelle, fordi hvert kunstværk er unikt.

Det samme gør sig gældende med A.H. Riise Signature.

Men hvordan smager den så?

Fantastisk, og hvis du i forvejen har stiftet bekendtskab med A.H. Riise, er du ikke i tvivl om arven i denne flaske.

I næsen får du masser af karamel og tropiske frugter, og når den rammer ganen, bliver din mund svøbt i en silkeblød fornemmelse, mens der er masser af subtil kompleksitet i hele smagsoplevelsen.

Den er faktisk ret sofistikeret, og så gør det bestemt heller ikke noget, at den også viser tænder med 43,9% alkohol. Det er jo en spiritus, og den må gerne rive lidt.

Så hvis du overvejer at få fingrene i en flaske A.H. Riise Signature, er det bare med at komme i gang. Og når du så gør det, så snup lige to flasker, så du har en til samlingen og en til at åbne.

Det vil du ikke fortryde.

A.H. Riise Signature