Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er nemlig rigtigt. Fars Dag er lige om hjørnet, for i år er det d. 5. juni, og så skal farmand da forkæles med en god gave.

Her kan det så være svært at finde noget passende til ønskelisten, for de fleste mænd har jo alt, hvad de kan ønske sig. Eller, det har ingen mand jo i virkeligheden, for der er altid noget, som du mangler – du vidste det bare ikke.

Her er en flaske fra A.H. Riises Non Plus Ultra serie baseret på den lækreste rom oplagt, for det er selvforkælelse på flaske, og det fortjener enhver mand. Måske især fædre.

SE MERE HOS A.H. RIISE

Forkælelse på flaske

Det kan være svært for den moderne mand at finde lidt tid til sig selv i en travl hverdag, hvor familien og jobbet fylder det meste.

Men der skal være plads til selvforkælelse, og A.H. Riise laver virkelig lækkerier til ganen. Du kan læse, hvad vi tidligere har skrevet om deres sortiment LIGE HER.

Her handler det dog om deres Non Plus Ultra serie, der består af tre flotte, facetslebne karafler med hver deres unikke dråber baseret på den fineste og lækreste rom. Hemmeligheden bag den enestående Non Plus Ultra-smag er den nøje udvalgte rom, som bruges til blendet, kombineret med de modnede designerfade af højeste kvalitet.

Intet er overladt til tilfældighederne – og sådan er det altid med A.H. Riise, der faktisk også jævnligt afholder nyhedsbrevs-konkurrencer, hvor du kan vinde unikke flasker, som ikke er tilgængelige hos forhandlere længere. De har nemlig en trofast fanskare, der ofte bliver forkælet.

Og nå ja, Mor skal jo ikke snydes, så når du er i gang, kan du jo snuppe en af de to varianter af cremelikører med XO-rom og frisk fløde til hende.

Glædelig Fars Dag.

Læs mere om Fars Dag og de 3 lækre flasker i Non Plus Ultra serien og find din online- eller fysiske forhandler på www.ahriiserum.com.

A.H. Riise - Non Plus Ultra