Et køleskab er vel bare et køleskab?

Ikke hvis du spørger Liebherr, for deres nye af slagsen er liret med teknologi, der både holder dine madvarer friskere i længere tid og gør dit liv lettere.

Ja, det er ret lækkert, og her i artiklen kigger vi nærmere på det smarte skab.

HydroBreeze forkæler madvarerne

Naturen er et fantastisk sted og en naturlig inspiration til udviklingen af ny teknologi.

Og det er lige præcis her HydroBreeze har sin oprindelse.

Liebherrs køleskab, der helt officielt hedder IRBdi 5180, er nemlig som det første i verden udstyret med HydroBreeze. Idéen til HydroBreeze kommer fra Salinas-dalen i Californien, som på grund af nærheden til det kølige Stillehav er dækket af en fugtig tåge om sommeren. Det forhindrer udtørring af de grøntsager der dyrkes, og det er præcis det samme, som foregår inde i køleskabet.

På den måde får din mad et ekstra boost med en kølig brise, hvilket især resulterer i en sprød friskhed til dine grøntsager og en længere holdbarhed.

I videoen herunder ser du, hvordan det fungerer i praksis.

 

InfinitySpring sikrer krystalklart vand

Godt gemt væk i siden af køleskabet finder du en vanddispenser, som altid er klar til at levere iskoldt vand. Så slipper du for at vente på koldt vand fra vandhanen eller bruge en formue på kildevand på flasker, som desuden ikke er særligt godt for miljøet.

Det er bare at sætte glasset ind, og så er der leveret krystalklart vand takket være et integreret filtersystem.

Det er også ret smart, at vanddispenseren er gemt af vejen, for så slipper du for at glo på den, når du alligevel ikke bruger den.

Liebherrs nye køleskab er fyldt med snedige løsninger

Styr køleskabet med en app

Jeps, alt hvad der kan kobles på det smarte hjem skal selvfølgelig også være det.

Og Liebherrs køleskab er klar til at ryge på dit WiFi.

Det betyder, at du kan bruge Liebherrs SmartDevice-app til at få overblikket, og du kan for eksempel blive mindet om, hvis der er flasker i fryseren, så du undgår frostsprængninger, mens du også kan sætte det på HolidayMode, når du skal på ferie og NightMode, så køleskabslyset er mere afdæmpet om natten.

Hey, vi er jo nogle der snacker i aftentimerne.

De digitale muligheder er selvfølgelig bare ekstra lir, men når du lægger dem ovenpå de i forvejen glimrende funktioner i køleskabet, så svæver du helt oppe på øverste hylde.

Tilføj så lige, at køleskabet er et af de mest lydsvage på markedet med kun 32 dB, og så har du altså ren forkælelse i køkkenet.

Liebherrs nye køleskab er fyldt med snedige løsninger


Se andre seje sager om: ,