Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Der er virkelig sket noget med lysene derhjemme siden LED og det smarte hjem kom på banen. Mulighederne er jo nærmest uendelige.

Og de muligheder kan du udnytte til fulde med den nye LED Moodlight, der kommer fra LEDVANCE, som også står bag en smart LED-arbejdslampe. Den kiggede vi nærmere på i sidste uge, og du kan læse mere LIGE HER.

Her i artiklen ser vi på, hvad der gør LED Moodlight til en fed lys-makker i din hverdag.

LED Moodlight

Et festfyrværkeri af farver

Nogle gange skal der bare knald på tilværelsen, og med LED Moodlight får du masser af spræl med mere end 16 millioner farver.

Her kan du så selv indstille farverne med den medfølgende fjernbetjening, hvor du for eksempel kan holde dig til et blødt, hvidt lys i løbet af dagen, når der skal arbejdes igennem, eller du kan vælge mellem et hav af forskellige farver og indstillinger.

Det giver noget fedt lys i hjemmebiffen, når der ryger en storfilm på fladskærmen, eller i gamerværelset, når der skal smadres igennem, og det hele er let at gå til, for du smider bare LED Moodlight i stikkontakten, og så er du godt kørende.

Det er faktisk ekstremt simpelt at komme i gang, og hvis du vil udnytte alle funktionerne, kan du let og elegant bruge LEDVANCE Smart WiFi-appen i samarbejde med dit smart home.

Det åbner nemlig op for fintuning af det hele med stemmestyring og nørderi i selve opsætningen med automatismer og hele moletjavsen, mens du desuden får adgang til den lirede musikrytmefunktion. Her reagerer Moodlight på musik, så den danser med på soundtracket.

Det virker måske lidt ligegyldigt, men det er ret lækkert, når du først kommer i gang. Især hvis du vender lyset mod en væg, så lokalet bliver fyldt med indirekte lys, for det skaber bare en god stemning.

LED Moodlight

Fleksible løsninger

Selvom lyset jo er i fokus med Moodlight, så har den faktisk yderligere et es oppe i ærmet.

Det kompakte design er nemlig lige til at rykke rundt efter behov, så du ikke er begrænset i placeringen af lamperne. Du tager dem simpelthen bare med ind i et andet rum, når du flytter rundt, og du kan snildt tage dem med i sommerhus eller på ferie. Her er det nemlig lækkert, at du kan styre lyset med fjernbetjeningen eller forbinde Moodlight til et netværk, for den har ikke behov for en gateway. Forbindelsen sker direkte til din WiFi-router.

Jeps, det er da fleksibilitet.

Og det samme gør sig gældende for lamperne, for du kan lynhurtigt skifte positionen fra oprejst til liggende. Det øger da bare mulighederne i hverdagen.

Men når alt kommer til alt, så er den helt store feature det smarte LED-lys, som giver en hel perlerække af muligheder i hverdagen.

Det er bare med at prøve dig frem, og så har du en lækker makker til lyset.

LED Moodlight


Se andre seje sager om: ,