Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du er vild med noget, hvorfor så ikke gå all in?

Da Pilou Asbæk smagte de fantastiske dråber fra Kongsgaard Gin, var han solgt med det samme, så nu har han kastet sig ind i ejerkredsen og står i spidsen for at sætte dansk Gin på verdenskortet.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Kongsgaard Gin, og du får først lige en video af manden selv.

SE MERE HER

Kærlighed ved første sip

“Kongsgaard Gin overgår alt andet, jeg nogensinde har smagt, den er fuldstændig fænomenal i en Gin & Tonic,” siger Pilou Asbæk.

Og han har alligevel smagt en pæn portion forskellige Gins, så han ved virkelig, hvad der skiller sig ud. Det gælder både hvis du mest er til drinks, men også hvis du foretrækker din Gin uden ekstra ingredienser. Bare straight up.

Hvis du så mest er til sprøde G&T’s, er det ret fedt, at du lige nu kan få en G&T-pakke med Kongsgaard Gin til 249 kroner i stedet for normalprisen på 359 kroner, og det er jo perfekt til en god tur i sommervejret. G&T-pakken finder du LIGE HER.

En af grundene til, at Pilou Asbæk kastede sin kærlighed over netop Kongsgaard Gin er det sublime håndværk og tætte forhold til naturen. De skifter for eksempel æblesort hver sæson og søger konstant efter det bedste af det bedste, så de kan tilpasse og optimere deres Gin efter forholdene. Det er en proces, som hele tiden skal tilrettes.

Resultatet er en dansk Gin i ren verdensklasse.

SE MERE HER

Kongsgaard Gin

Hvordan smager den så?

Her er det jo meget let bare at sige fantastisk, men dykker du dybere ned, så finder du en klar smag og duft af sødme, frisk syre og lettere krydrede noter fra danske æbler og et skvæt enebær med et friskt strejf af citrus og ingefær.

Det er unikt og karakteristisk, men alligevel virkelig balanceret, hvilket gør Kongsgaard Gin perfekt i en cocktail eller helt alene i et glas – med eller uden is afhængigt af dine præferencer.

Og her spiller æblerne en helt central rolle.

De skifter nemlig fra hver sæson, og i år er der benyttet æblet “Rød Aroma”, som først bliver koldpresset og derefter destilleret sammen med 10 andre udvalgte botanicals på en base af ekstrem blød hvede spiritus.

Det er virkelig fedt, når vi her i lille Danmark kan producere noget, der bare oser af kvalitet, og det er lige præcis, hvad du får med danske Kongsgaard Gin.

SE MERE HER

Kongsgaard Gin


Se andre seje sager om: ,