Du kender det. Der er lige kommet uanmeldte gæster, og du har glemt at lægge bajere på køl, så nu må I sutte i lunkne dåser. Det gjorde de to gæve Vestjyder Jesper Pedersen og Mads Stensberg Jensen også, så de besluttede sig for at gøre noget ved det, og med et par ingeniør-uddannelser i hænderne og en solid idé blev resultatet InnoChiller. En genial gadget, der på kun 9 minutter køler tre dåser fra stuetemperatur til kold kold nydelse. Her i artiklen kigger vi nærmere på deres kølige opfindelse.

KØB INNOCHILLER I VORES WEBSHOP LIGE HER

Hvordan virker InnoChiller?

Det kunne faktisk ikke være mere simpelt at få kolde drikkevarer:

Du placerer bare dine varme sager i Innochiller, vælger program afhængigt af om det er dåser, vin eller isterninger – ja, den kan også lynhurtigt lave isterninger med den medfølgende bakke – og så smider du den i fryseren. Her sørger den indbyggede alarm for at meddele dig, når processen er fuldbragt.

Det tager 9 minutter for 3 dåser, 12 minutter for 6 dåser, 11 minutter for en flaske vin og 30 minutter for isterninger.

KØB INNOCHILLER I VORES WEBSHOP LIGE HER

To Vestjyder har opfundet den ultimative lyn-køler til dine drikkevarer

Det hele startede med succes på Kickstarter

Sidste år lancerede Jesper Pedersen og Mads Stensberg Jensen deres nye opfindelse på Kickstarter. Det er et godt sted at afprøve sine idéer, for hvis du ikke bliver funded, har du sikkert ikke fat i den lange ende.

Her blev InnoChiller en kæmpe succes med 108.771 indsamlede kroner, der cementerede potentialet, fordi det oprindelige mål “kun” var 66.550 kroner. Dengang var vi med til at lave larm for lyn-køleren, så vi vil da gerne tage lidt kredit for, at produktet blev funded.

Derfor er det fedt, at vi nu også har lavet en aftale om at forhandle den i vores egen webshop, og du kan købe køleren LIGE HER. Hvis vi kan være med til at sikre kolde drikkevarer til de tørstige danskere, så skal det være en kæmpe ære.


Se andre seje sager om: , ,