Du kender det. Der er lige kommet uanmeldte gæster, og du har glemt at lægge bajere på køl, så nu må I sutte i lunkne dåser. Det gjorde de to gæve Vestjyder Jesper Pedersen og Mads Stensberg Jensen også, så de besluttede sig for at gøre noget ved det, og med et par ingeniør-uddannelser i hænderne og en solid idé blev resultatet InnoChiller. En genial gadget, der på kun 9 minutter køler tre dåser fra stuetemperatur til kold kold nydelse. Her i artiklen kigger vi nærmere på deres kølige opfindelse.

To danske Vestjyder har opfundet den ultimative køler til dine drikkevarer

Er allerede i gang på kickstarter

Jesper Pedersen og Mads Stensberg Jensen har færdigudviklet deres InnoChiller, og de er derfor i fuld gang med en kampagne på Kickstarter for at få gang i salget. Kampagnen slutter d. 27. august, så du kan lige nu nå at bestille dit eksemplar med 40% rabat.

KLIK HER FOR AT KOMME TIL KICKSTARTER-KAMPAGNEN

Hvordan virker InnoChiller?

Det kunne faktisk ikke være mere simpelt at få kolde drikkevarer:

Du placerer bare dine varme sager i Innochiller, vælger program afhængigt af om det er dåser, vin eller isterninger – ja, den kan også lynhurtigt lave isterninger med den medfølgende bakke – og så smider du den i fryseren. Her sørger den indbyggede alarm for at meddele dig, når processen er fuldbragt.

Det tager 9 minutter for 3 dåser, 12 minutter for 6 dåser, 11 minutter for en flaske vin og 30 minutter for isterninger.

Men ved du hvad. En video siger mere end 1.000 billeder, der siger mere end 1.000 ord, så herunder får du det skåret ud i pap. Køligt pap.

KLIK HER FOR AT KOMME TIL KICKSTARTER-KAMPAGNEN

To danske Vestjyder har opfundet den ultimative køler til dine drikkevarer

Se andre seje sager om: , ,