Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

En god blender er fundamentet for et hav af tryllerier i køkkenet, og Vitamix har lavet nogle af verdens bedste blendere siden 1921. Al den viden kulminerer nu med den specielle 100 års jubilæumsmodel af deres Ascent A3500i power blender, som med et trylleslag gør dig til en troldmand i køkkenet.

Ja, det er store ord, men der er noget om snakken. Power blenderen er for eksempel testet og godkendt af danmarks juicekonge Mads Bo, der 100% står inde for, at der ikke findes noget bedre på markedet.

Det betyder altså, at du får et bæst af en blender, og her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor Vitamix Ascent A3500i er så fremragende et værktøj.

Vi starter lige med en video, hvor Mads Bo skærer ind til benet.

Masser af hestekræfter

Ascent A3500i er topmodellen fra Vitamix, og den er læsset med store muskler og snedige funktioner. Og så er det bare en ekstra bonus, at specialmodellen står knivskarpt med et design i sort metal.

Det plejer jo at være de ting, blenderen kan, som er det vigtigste, men her får du både funktioner og æstetik på samme tid. Den skal jo også stå fremme, når du får gæster, og det gør den her med bravour.

Med hele 2,2 hestekræfter fra den kraftfulde motor ondulerer du alt – også isterninger – i en rasende fart, og der er selvfølgelig sikkerhedsstop, så du kan være helt rolig selv med små børn i nærheden.

Så er det klart, at med så store overarme, så larmer den en del. Men takket være et stabilt stålkabinet, er det faktisk en af de mest støjsvage power blendere på markedet.

Og det er kvalitet der holder, så derfor er der 10 års garanti på power blenderen.

SE MERE OG KØB BLENDEREN HER

Vitamix Ascent A3500i

Der er et liv før og efter Vitamix

Som Mads Bo selv siger, så er der et liv før og efter Vitamix. Det er simpelthen en livsforandring af de helt store, for du får pludselig et alsidigt værktøj, der bare leverer på samtlige parametre og bliver en vigtig del af din hverdag.

Udover de store overarme, er Vitamix Ascent A3500i nemlig udstyret med 5 programmer, så du kan lave smoothies, et is-program til sorbet-is og Nice-creams, dips og dressing, varm suppe og selvfølgelig et rengørings-program, så du bare skal skylle kanden under hanen.

Her medfølger alt det nødvendige udstyr, så du er godt kørende og kan lave det hele. Her er det ret snedigt, at du kan blende i den store kande og desuden direkte i en skål til dressing eller en to-go beholder, når du skal rykke dit blend med på farten.

I praksis betyder det, at power blenderen forsyner dig med et væld af muligheder, og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Ja, det er blendernes svar på en Rolls-Royce, og med rabatkoden MANDESAGER får du 1.000 kroner rabat på power blenderen t.o.m. 31/10.

SE MERE OG KØB BLENDEREN HER

Vitamix Ascent A3500i