Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Smart er det nye sort. Og når det kommer til lys, bliver det ikke meget smartere end pærerne fra LEDVANCE.

Opsætningen er lige ud ad landevejen, og så har du lys i din smarte hytte, der kan det hele – endda til en skarp pris.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de mange fordele ved pærerne.

LEDVANCE gør det let at få smart belysning

Let at komme i gang

Det er lige meget, om du allerede er godt kørende med et pimpet smart home eller lige skal dyppe tæerne i de mange muligheder for første gang.

Sortimentet hos LEDVANCE spænder fra alle typer pærer til selvstændige lamper og lightstrips, og du kommer hurtigt i gang.

Du behøver nemlig ingen gateway eller anden kontrolenhed for at få det hele til at spille. LEDVANCE benytter sig i stedet af WiFi-teknologi, så du simpelthen bare tilslutter lyskilden direkte til dit trådløse netværk, og så kan du efterfølgende bruge LEDVANCE Smart+ WiFi-appen til at få fuld kontrol over alle funktionerne.

Det er meget simpelt, og her er det så ekstra smart, at du kan tilslutte helt op til 254 enheder på netværket. Ja, det er alligevel en del, men det kan jo hurtigt stikke af, hvis du har et stort hus, som både skal lires indvendigt og udvendigt.

Skulle du allerede være i gang med smart lys og gerne vil skifte til LEDVANCE, så laver de også lyskilder med ZigBee 3.0 løsningen, som du sagtens kan tilføje til din eksisterende gateway.

LEDVANCE laver de smarteste pærer

Et hav af muligheder

Nå, men hvad kan man så med det smarte lys? Er det ikke bare noget med at få en masse farver?

Det kan du selvfølgelig godt, hvis du vil. Pærerne fra LEDVANCE fås med RGB, som giver et væld af farver, men du kan også nøjes med hvidt lys og hvidt lys med justérbar farvetemperatur.

Og det er faktisk langt fra de forskellige farver, som er det smarteste.

Du kan selvfølgelig styre det hele med appen, Google Home eller Amazon Alexa, og her er automatiseringen helt genial. Du kan for eksempel bruge funktionen Biological Rhytms – ja, det lyder fancy – til automatisk at skifte farve og styrke på bestemte tidspunkter af dagen.

Når du vågner er det rart med blidt lys og når der skal arbejdes må det gerne være lidt kraftigere.

Så er der hele sammensætningen og placeringen af dit smarte lys. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Du kan for eksempel lave en fed hjemmebio med afdæmpet rød belysning eller ruske noget liv i havefesten ved at smide lightstrips omkring træerne. Bare giv den gas, for nu er lyset pludselig en legeplads.

LEDVANCE gør det let at få smart belysning

WiFi er en billigere løsning

Det er klart, at en smart pære er dyrere end en dum pære. Sådan er det bare, men fordelene er også mange, og hvis du allerede har besluttet dig for at springe på smartlys-bølgen, så er WiFi-pærerne fra LEDVANCE både en god og fornuftig løsning.

Du behøver nemlig ikke en gateway, fordi du forbinder dem direkte til dit WiFi. Det kræver selvfølgelig god netværksdækning derhjemme, men det har du vel også, for internettet skal jo også fungere.

Og så er der prisen. Pærerne er skarpt prissat, og du kan selv se hele udvalget LIGE HER.

Du kan jo altid starte med en enkelt pære for lige at se, om det er noget for dig. Men pas på, det griber hurtigt om sig.

LEDVANCE laver de smarteste pærer


Se andre seje sager om: ,