Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Der er forår i luften, og det betyder samtidig, at pollensæsonen er klar til at gøre livet trælst for allergikere og andre med hang til kløende øjne og løbende næser.

Det døjede vi også pænt meget med her på redaktionen, men det blev straks meget bedre, da vi fik installeret en Pure A9 luftrenser fra Electrolux. Den kan du læse mere om LIGE HER.

Derfor var vi også ret begejstrede for at få lillebroderen Electrolux Well A7 til test her på kontoret, for den kan i bund og grund det samme – bare i et mere kompakt design.

Hvis det er noget for dig, så får du 25% rabat på luftrenseren med rabatkoden Mandesager25, som du kan benytte dig af LIGE HER – den virker fra 12. til 15. april.

Her i artiklen kigger vi nærmere på luftrenseren, og vi starter lige med en video af den i funktion.

SE MERE HOS ELECTROLUX

Smarte funktioner der passer sig selv

Det er klart, at du sagtens kan få frisk luft ind i hytten ved at køre en god omgang udluftning. Men det øger ikke nødvendigvis luftkvaliteten i dit hjem.

Det gør det til gengæld, hvis du fyrer op for en Electrolux Well A7.

Den er nemlig forsynet med tre filtre der fjerner røg, pollen og støv fra luften, og den er effektiv i rum på op til 60 kvadratmeter. Faktisk fjerner den 99,72 procent af partikler helt ned til 0,3 my, og det er lige præcis sådan en effektivitet, der gør en kæmpe forskel på luftkvaliteten og holder de allergiske reaktioner på afstand.

Og den gør det helt automatisk.

Du skal bare forbinde luftrenseren til stikkontakten, og så er den faktisk i gang med at analysere og kontinuerligt filtrere luften. Her skruer den selv op og ned mellem de 5 forskellige blæserhastigheder, men du kan selvfølgelig også manuelt indstille blæseren.

Du kan også fintune indstillingerne i den medfølgende app, som bliver fodret med informationer over WiFi, og her kan du selvfølgelig også følge med i udviklingen over tid for luftkvaliteten.

Det er ret smart og en fed tilføjelse til dit smart home. Også til dit dumme hjem, for du behøver ikke rode med appen for at få renset luften.

SE MERE HOS ELECTROLUX

Electrolux Well A7

Luksus-luftrenser med skarp stil

Dine øjne kan jo ikke se, at luftkvaliteten er blevet bedre, men du kan føle det. Dine øjne bliver nu alligevel forkælet med en Electrolux Well A7. Det er jo en skarp sag at kigge på.

Det skyldes det minimalistiske design, hvor hele fronten er dækket med et dæksel belagt med stof fra Kvadrat. Ja, de leverer også stoffet til B&O's højtalere, og det er kram. Det betyder faktisk, at du både får en praktisk fætter til at rense luften, mens du også får lækker stil til indretningen.

Og her er det ekstra praktisk, at den kun vejer lidt over seks kilo og er udstyret med en bærerem, så du kan flytte den rundt efter behov. Det kan jo også være, du har brug for at få renset luften i sommerhuset, når du er på ferie. Her er det også stærkt, at du kan hænge luftrenseren på væggen, så den kommer væk fra gulvet.

Når du lægger det hele sammen, så er det faktisk din nye bedste ven, hvis du døjer med pollenallergi, er allergisk overfor hunde eller bare gerne vil forkæle dig selv med ren og frisk luft.

SE MERE HOS ELECTROLUX

Electrolux Well A7


Se andre seje sager om: ,