Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Et ILVE-komfur er for dig, der ikke går på kompromis med kvalitet og design

Hvis du elsker at fylde dit hjem med kvalitet, design og geniale gadgets, så er et ILVE-komfur perfekt til dit køkken. ILVE laver italienske komfurer i topkvalitet, som kombinerer fantastisk funktionalitet med tidløst design. Deres komfurer kan passe ind i ethvert køkken, uanset om du er til det traditionelle og charmerende eller det hypermoderne og minimalistiske. Samtidig er det som at få et professionelt komfur ind i sit eget hjem, fordi funktionerne giver dig friheden til at lave den mad, du drømmer om at servere ved dit middagsbord.

Eksklusivt design i materialer af overlegen kvalitet

Udover at ILVEs komfurer har nogle fantastiske funktioner, så er de utroligt smukke. De har tre forskellige looks: Nostalgie, Hi-Tech og Panoramagic. De tre looks spænder bredt, og du kan derfor med garanti finde et smukt komfur, som passer ind i dit hjem, uanset om du bor i en klassisk murermestervilla, et moderne funkishus eller noget helt tredje. ILVE har også en lang række indbygningsprodukter i samme looks som deres komfurer, hvis du ønsker en integreret ovn og kogeplade i dit køkken.

Nostalgie-komfurerne er klassiske i deres design, og de fås i smukke farver som antik hvid, bordeaux og midnatsblå med knapper i enten krom, messing eller bronze. Hi-Tech-komfurerne er moderne og minimalistiske i deres udtryk og fås i enten rustfrit stål, mat sort, blank sort eller hvid. Panoramagic-komfurerne kombinerer et nutidigt design med detaljer fra 60’erne, hvor den første Panoramagic-model blev lancereret.

Et professionelt komfur med plads til de helt store armbevægelser

Den største fordel ved ILVEs komfurer er, at deres funktionalitet kommer tæt på komfurerne i professionelle køkkener. Afhængig af modellen kan du få flere ovne i samme komfur, der kan nå helt op på 300 grader. Samtidig har de forskellige modeller mange ovnprogrammer, så du både har varmluft, dampfunktion, pizzafunktion og meget andet.

På komfurernes gaskogeplader har brænderne stor centerafstand, hvilket betyder at du uanset størrelsen på komfuret kan have plads til mange gryder og pander. Samtidig kan du finjustere temperaturen, så du både kan varme en gryde med sovs svagt op eller sætte fuld knald på under en wok.

De mange funktioner i ILVEs komfurer gør, at du har friheden til at lave al slags mad i dit køkken. Du er ikke længere begrænset af, at din ovn ikke kan blive varm nok, eller du ikke har kontrol over temperaturen på kogepladen. Med et ILVE-komfur kan du lave de retter, du drømmer om at lære at lave selv.