Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Madlavning er i høj grad en udstyrssport, der kan tænde en gnist i enhver gadgetmand. Jaja, du kan lave fin mad ud af nærmest ingenting, men det rigtige udstyr banker altså et kæmpe smil på selv den mest hardcore gastromand, og når det kommer til gasbrændere, så leverer hollandske PITT Cooking de største smil.

Og nu er de unikke flammer kommet til Danmark.

Den danske forhandler Køl og Komfur har nemlig fået PITT Cooking ind i sortimentet, og det er mega fedt, for så kan du svinge en tur forbi deres blærede showroom på Jagtvej 49 på Nørrebro i København og se de lækre sager med dine egne øjne. Du kan også smutte forbi deres hjemmeside LIGE HER.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor PITT Cooking er ren og skær forkælelse til dine smagsløg – og dine øjne, for gasbrænderne ser bare brandgodt ud.

Håndlavet i Holland af en lille familievirksomhed

Hver eneste gasbrænder fra PITT Cooking er håndlavet af hærdet støbejern, og det sikrer en høj kvalitet, mens der er fuld fokus på bæredygtighed ved at genanvende jern fra togskinner, broer og andre kilder.

Det hele foregår i landsbyen De Meern, der ligger lige udenfor Utrecht, hvor alt fra design til produktion og showroom er samlet under samme tag, og det giver lige præcis den autentiske følelse af godt håndværk, som er gået i arv i generationer.

Og det er håndværk, som kan holde til madlavning i de kommende generationer.

Både fordi støbejernet er ekstremt holdbart, men også fordi designet er enkelt og tidløst. Der er skåret helt ind til benet med et minimalistisk design, som er lige til at integrere i din bordplade, hvor det kun er selve brænderen, som er synlig på overfladen. Alt det andet er gemt af vejen under bordpladen.

SE MERE HOS KØL OG KOMFUR HER

PITT Cookings gasbrændere er kræs for gastromænd

Skræddersyet til dine behov

Det enkle design er nemt at integrere på en æstetisk måde, og du kan sammensætte dine gasbrændere efter dine specifikke behov. Har du kun brug for en enkelt brænder, springer du på nakken af dén løsning, men er du til gengæld den store kok, der jonglerer med mange gryder og pander, er det selvfølgelig muligt at få helt op til 6 brændere.

Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Endda også, hvis du skal lave mad i det fri, for brænderne er lige til at sætte i udendørskøkkenet.

Udover det skarpe design, er der også en række fordele ved at holde det hele enkelt.

PITT Cookings brændere er for eksempel lette af rengøre, mens der også er ekstra plads til dit køkkengrej. Du ved, når først chefen svinger gryderne, så kan det godt gå vildt for sig, og så er der brug for godt med plads til de store armbevægelser.

SE MERE HOS KØL OG KOMFUR HER

PITT Cookings gasbrændere er kræs for gastromænd