Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er selvfølgelig meget pompøst at kalde noget for en revolution, men i dette tilfælde er det faktisk den mest nøjagtige beskrivelse.

Den danske food-tech startup Ztove har nemlig opfundet et innovativt system, som lader dig styre temperaturen på dine pander og gryder med millimeterpræcision, og resultatet er perfekt madlavning.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de mange fordele med Ztove. Det er virkelig smart, og du får gratis montering og installation, så du kan komme i gang med at blive endnu skarpere i køkkenet.

FÅ ZTOVE MED GRATIS MONTERING OG INSTALLATION HER

Den rette temperatur gør hele forskellen

Siden tidernes morgen har vi sjusset os frem, når der skulle tilberedes mad. Lidt op for temperaturen. Lidt ned. Så lidt op igen. Måske lige et hak ned.

Det er ekstremt ineffektivt og upræcist.

Den rette temperatur er nemlig altafgørende for at lave god mad, og Ztove har udviklet en teknologi, der giver præcision til fingerspidserne.

Systemet består af gryder og pander med indbyggede temperaturfølere, som kommunikerer direkte med en speciel kogeplade. Her kan du så vælge at benytte systemet med en iOS- eller Android-app på din mobil eller tablet, hvor du kan sætte en præcis temperatur afhængigt af, hvad du tilbereder.

I praksis betyder det, at dine kartofler ikke koger over, dine steaks bliver stegt perfekt, der er ikke noget der brænder på og du får faktisk det samme resultat hver gang du rykker en omgang på komfuret.

FÅ ZTOVE MED GRATIS MONTERING OG INSTALLATION HER

Ztove

Når du bruger appen, får du også adgang til et hav af opskrifter, hvor du så bliver guidet automatisk gennem processerne. Altså, ikke bare med ingredienser og fremgangsmåde, men også med automatisk temperaturstyring undervejs. Det er ret genialt, og så er det fuldstændigt slut med gætværk.

Du kan selvfølgelig også vælge at skippe appen. Her kan du så selv indstille standardtemperaturer direkte på komfuret med 175 grader for pander og 150 grader for gryder, eller være mere specifik og sætte individuelle temperaturer på de forskellige effekttrin. For eksempel kan effekttrin 3 være 58 grader, som er ideelt til at lave ægte saucer.

Men det er helt op til dig selv, for der er masser af frihed til at lege dig frem til skræddersyede indstillinger. Ztove har i hvert fald helt styr på temperaturen.

FÅ ZTOVE MED GRATIS MONTERING OG INSTALLATION HER

Danske Ztove revolutionerer din madlavning

Ztove klarer de fleste opgaver i køkkenet

Den præcise temperaturstyring er ikke bare optimal til at skabe perfekte resultater ud af dine anstrengelser i køkkenet. Ztove er faktisk et ekstremt alsidigt madlavningsværktøj, der erstatter en stor del af dine køkkenredskaber, som er designet til kun at tage hånd om én specifik opgave.

Ja, du kender det temmeligt sikkert. Du har masser af udstyr som en frituregryde, riskoger, chokoladesmelter eller den der sous vide maskine, som sikkert var meget fancy i starten, men nu bare står og samler støv i skabet.

Alle disse opgaver kan Ztove klare.

Ja, selv sous vide. Det er jo i bund og grund præcis temperaturstyring i et vandbad, og her smider du bare dine vakuumpakkede råvarer i gryden, indstiller temperature og venter på det færdige resultat. Her er der selvfølgelig lækre sous vide opskrifter i appen, som guider dig let og elegant gennem det hele.

Så kan det jo også være, at du vil kaste dig ud i sous vide projekter lidt oftere. Det gælder faktisk alle afkroge af din madlavning, for mulighederne er nærmest uendelige med Ztove.

FÅ ZTOVE MED GRATIS MONTERING OG INSTALLATION HER

Danske Ztove revolutionerer din madlavning

Det er altså bare med at sætte gang i fantasien.

Her skal du så lige være opmærksom på, at for at få det fulde udbytte, skal du både have et Ztove komfur og gryder og pander, mens du også skal benytte dig af deres app.

Så får du hele pakken, men du kan også vælge at dyppe tæerne lidt forsigtigt i den nye teknologi. Hvis du for eksempel er på jagt efter et nyt komfur, kan du sagtens bruge dit nuværende induktionskogegrej på Ztove komfuret. Her er der jo så ikke temperaturfølere i kogegrejet, men med et Weber iGrill Mini eller et Weber iGrill 2 termometer kan du alligevel styre temperaturen på dine normale gryder og pander.

Så er du da i hvert fald i gang med fremtidens madlavning.

Det kan du jo selv afprøve ved at besøge deres Showroom i Odense, og du kan kontakte Ztove LIGE HER. Og hvis du så stadig er lidt teknologiforskrækket, så kan du faktisk prøve Ztove derhjemme i 365 dage, hvor de kommer og henter det helt uden omkostninger, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds.

Men du bliver temmeligt sikkert begejstret for dit nye udstyr. Der er nemlig ingen tvivl om, at Ztove er en revolution for din køkkenkunst – og så er det bare ekstra fedt, at det er opfundet lige her i Danmark.

FÅ ZTOVE MED GRATIS MONTERING OG INSTALLATION HER

Ztove


Se andre seje sager om: ,