Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi har tidligere skrevet om det geniale stegetermometer fra danske CookPerfect, som virkelig gør det til en leg at tilberede perfekt kød hver evig eneste gang.

Nu er det så blevet endnu bedre, for de har lanceret en trådløs version. Den kigger vi nærmere på her i artiklen, og vi starter lige med en video med det forkromede overblik.

KØB STEGETERMOMERET HER

Markedets mest præcise stegetermometer

Det første stegetermometer fra CookPerfect blev lanceret i 2017, og det er udviklet af to jyske grillentusiaster, som havde fået en god idé.

I stedet for at nøjes med et enkelt målepunkt i kødnålens spids, der giver upræcise målinger hvis det ikke er placeret helt nøjagtigt i kødet, er deres kødnål forsynet med hele 5 sensorer. Her måles temperaturen så flere steder i selve kødet, mens den omgivende lufttemperatur også tages med i regnestykket.

Resultatet er nøjagtige målinger, som i samspil med en snedig algoritme udregner den præcise kernetemperatur. Der er altså ikke noget gætværk, og du får besked på mobilen, når kødet er, som du vil have det.

KØB STEGETERMOMERET HER

Verdens bedste stegetermometer er nu blevet trådløst

Ingen kabler eller bøvl

Det nye stegetermometer fra Witt by CookPerfect er stadig det mest præcise til dine kulinariske kød-eventyr, men nu er kablerne helt væk og der er tilført en ekstra sensor i kødnålen, så der nu er 6 af slagsen.

Witt by CookPerfect Trådløse Stegetermometer består af en opladerenhed, en kødnål – du kan tilkøbe en ekstra, for der er plads til to i opladeren – og en gratis app. De trådløse kødnåle har batteritid til minimum 16 timer, og opladningen sker automatisk, når du smider dem i opladerenheden.

Og det er idiotsikkert at bruge. Du skal bare sætte kødnålen i kødet, indstille type kød og ønsket tilberedning på mobilen, og så får du besked, når maden er klar til servering. Det kan faktisk ikke blive lettere eller mere præcist.

KØB STEGETERMOMERET HER

Witt By CookPerfect Trådløst Stegetermometer


Se andre seje sager om: , ,