OBS: Cookperfect er blevet trådløs – kan bestilles her: 

Så er det snart den tid på året, hvor du skal finde gaven til manden, der har alt. Eller i hvert fald tror, han har alt, for vi har fundet den perfekte Julegave, som han sikkert ikke lige stod og manglede. Men når han først har prøvet den, kan han ikke forstå, hvorfor han kunne leve uden. Hey, eller giv CookPerfect til dig selv i Julegave, for det er gaven, du selv får glæde af.

CookPerfect er nemlig verdens bedste stegetermometer, der giver perfekt tilberedt kød hver evig eneste gang, og så er det bare ekstra fedt, at det er opfundet af to jyske gutter.

KØB COOKPERFECT HER

Hemmeligheden ligger i præcisionen

Modsat andre stegetermometre, bruger CookPerfect 5 målepunkter i kødet og en matematisk udregning til at forudsige, hvornår kødet er færdigt. Det giver en meget mere præcis måling, når spyddet har flere målepunkter fremfor et enkelt i spidsen af spyddet.

Og så er der selvfølgelig Bluetooth til at sende alle informationer direkte til din mobil. Du henter bare CookPerfect-appen og logger ind, hvorefter du sætter spyddet i kødet, smækker det på blusset eller i ovnen og vælger den ønskede tilberedningsgrad i appen. Så får du besked fra dit stegetermometer, når dit kød er færdigt.

Det er lige præcis sådan et værktøj, der er fedt i køkkenet og helt uundværligt til grillen. Og her i den søde Juletid betyder det, at det er slut med, at sovsen skal redde svigermors flæskesteg. Kødet er perfekt hver gang.

CookPerfect er virkelig en fed gadget, der er langt foran de andre spillere på markedet, og det skyldes især den præcise måling af kødet, mens også hele det simple og holdbare design krydret med letheden i at komme i gang.

Kort sagt – de danske opfindere kan roligt klappe hinanden stolt på skuldrene. Det spiller bare.

KØB COOKPERFECT HER

Årets julegave er en jysk opfindelse, der garanterer perfekt kød


Se andre seje sager om: