Dette er sponsoreret indhold. 

Hvis man virkelig er ude på at imponere kæresten eller de gæster, man får på besøg, kræver det, at man har køkkenudstyret i orden. For det første ser det langt mere tjekket og overskudsagtigt ud at servere kaffen fra en god espressomaskine end fra en gammel stempelkande. Eller at skære stegen med flotte kokkeknive end med billige køkkenknive. For det andet bliver kaffen og maden bare bedre. Nedenfor gives nogle bud på, hvilke redskaber enhver mand bør have i køkkenet.

Det rette kaffeudstyr

Hvis man står og skal til at bygge et nyt hus, skal man først og fremmest lede efter billige forbrugslån til nedrivning af hus. Når huset er færdigbygget, nytter det ikke noget, at man flytter ind i et splinternyt køkken med alle sine gamle og slidte køkkenredskaber – her bliver man nødt til at oppe sig lidt. En ny espressomaskine er noget, der virkelig kan pifte et nyt køkken op og vise, at man har tjek på tingene. Det kræver lige, at man har et køkken med en smule plads, for maskinen fylder en smule. Har man det, kan man med en espressomaskine vise, at man har styr på sine barista-egenskaber. Et shot espresso kan nemlig forvandles til en cappuccino, en latte eller en helt normal americano. På den måde kan man vise overskud over for gæsterne og servere lige den type kaffe, de ønsker sig.

Tre ting enhver mand bør have i køkkenet

Et flot sæt kokkeknive

Et andet køkkenredskab, der virkelig kan pifte dit køkken op, er et flot sæt kokkeknive. Køb en magnetholder dertil og hæng dem op på køkkenvæggen, så man ikke kan undgå at lægge mærke til dem. Mere vigtigt er det naturligvis, at et sæt køkkenknive i den grad vil forbedre dine skills i køkkenet. De helt normale råvarer som grøntsager bliver som en leg at skære i, og det er derfor lettere at tage sig sammen til at lave de lækre salater. Endnu større er forskellen dog, når det kommer til at skære i kød og særligt de store stege. Det er nemlig en synd for et rigtig godt stykke kød, hvis det ikke bliver skåret ordentligt – den risiko løber man ikke med et ordentligt sæt køkkenknive. 

Redskabet til perfekte pizzaer

Det er virkelig de færreste, der ikke sætter pris på en god pizza. Det er til gengæld også de færreste, der ikke i den grad kan smage forskel på en ægte italiensk pizza bagt på en pizzasten eller en pizza med en færdigdej bagt helt normalt i en ovn. Man kan prøve alt det, man vil med at finde den perfekt opskrift på en dej, men pizzaen kommer bare aldrig helt op at ringe uden at blive bagt på den rigtige måde. Derfor er en pizzasten bare noget, som enhver mand bør eje og have i sit køkken. Med sådan en kan man for alvor få lavet den perfekte bund på sin pizza, og ens gæster vil helt sikkert blive imponeret.


Se andre seje sager om: