Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvad dælen er nu det? En frugtpresser?

Jeps, det er lige præcis, hvad det er, og det er faktisk et genialt stykke værktøj, der presser citronen – og alle andre frugter – til lækker juice.

Her kunne du selvfølgelig sagtens smide et elapparat ind i køkkenet, men med de her energipriser, er en Green>it Frugtpresser langt mere praktisk. Den kører nemlig ved hjælp af din rugbrødsmotor, for du skal bare smide frugten i baljen og dreje på håndtaget, så fosser det ud med juice.

Og den findes i både en 12-liters og en 18-liters version, så du virkelig kan lave store portioner. Du ved, når du alligevel er i gang, kan du jo lige så godt lave en ordentlig røvfuld. Her laver Green>it så også frugtkværne i en 7 liters og 15 liters udgave, som gør det hele endnu mere effektivt, for de sørger for, at der kommer omkring 50% mere saft ud af frugterne, når de kværnes, før de presses.

Green>it Frugtpresser er desuden lavet af egetræ og solidt støbejern, så det er et værktøj for livet til at holde dig velforsynet med lækker friskpresset juice. Du kan også få frugtpresseren i to udgaver af rustfrit stål, hvis der skal skæres helt ind til benet med let rengøring.

Det gør det jo unægteligt lidt lettere at få de seks stykker frugt om dagen.

Så er det egentlig lige meget, om det er æbler, blommer, pærer, hyldebær, rabarber eller buske med forskellige andre bær. Den klarer det hele.

Green>it Frugtpresser

Her kan du købe produkterne fra Green>it

PROSHOP.DK

FRISHOP.DK

HOMESHOP.DK

COMPUTERSALG.DK

SILVAN.DK

GLOBALTOOLS.DK

MERLIN.DK

HAPPII.DK

BYGHJEMME.DK