Nespresso har George Clooney. Nu har De’Longhi fået Brad Pitt. Ja, med så store personligheder i front for hver deres kaffe-brand, er der virkelig lagt i kakkelovnen til et ordentligt showdovn i ægte Fight Club stil.

Okay, der er jo ingen som slås, men der er alligevel kamp om, hvem der er kongen af bønnerne. Er det kapsler eller den hjemmekværnede barista-kaffe?

Det er jo fuldstændigt op til dig selv at vurdere, men her på redaktionen vil vi gerne slå et slag for de friske bønner, som du selv brygger.

Og her har De’Longhi altid været leveringsdygtige, men nu går de all in med samarbejdet med Brad Pitt, som bakkes op af introduktionen af flere fuldautomatiske bønne-til-kop-kaffemaskiner, så du bare skal fodre maskinen med bønner, trykke på en knap og så er der serveret.

Herunder kigger vi nærmere på en af de nye maskiner og Brad Pitts årsager til samarbejdet. Men du kan da lige starte med deres nye reklamefilm. Ja, ham Brad er sgu en meget cool fyr.

Drikker selv meget kaffe

“Normalt drikker jeg tre cappuccinoer om morgenen og afhængigt af arbejdet om eftermiddagen, kan jeg godt finde på at gå over til en espresso”, fortæller Brad Pitt og fortsætter:

“For mig er kaffe ikke bare noget, man drikker. Kaffe skaber forbindelser og giver dig mulighed for at tage en stund for dig selv. Tage en pause og nyde øjeblikket. Jeg synes, at evnen til at stoppe op, værdsætte øjeblikket og livet i almindelighed er meget europæisk og for mig virkelig inspirerende”.

Sådan er vi jo mange, der har det med vores mokka, og faktisk viser data fra Dansk Kaffeinformation, at salget af hele bønner steg med 20% i 2020.

Og de friske bønner får den forkælelse, som de fortjener, når du hælder dem på den nye De’Longhi Dinamica Plus fuldautomatiske kaffemaskine.

Det fede er, at bønnerne først bliver kværnet, når du rent faktisk vil have en kop kaffe, og det sørger for, at friskheden er helt i top. Maskinen er desuden udstyret med funktionen Smart One Touch, der giver et let og overskuelig overblik, og du kan gemme dine personlige kaffeindstillinger. Alt sammen klarer du på touch-displayet.

Så er det egentlig lige meget, om du er til en Americano, Cortado, Cappuccino eller en helt enkel sort kaffe. Den leverer varen hver evig eneste gang. Perfetto, fra bønne til kop.

Og nu til det store spørgsmål. Hvem vinder kaffekampen? Kapsler eller den hjemmekværnede barista-kaffe?

Det er faktisk dig som kaffeforbruger, som er den helt store vinder, for du får bedre kaffe.

Brad Pitt kører Fight Club på kaffe