Når du kigger ud ad vinduet lige for tiden, er der ikke mange tegn på, at det snart er tid til sol, sommer og grillfester i det fri.

Men bare rolig, det er på vej.

Så får du brug for en stabil køler til at holde dine sager kolde, og her er den nye Anker EverFrost Powered Cooler klar til at levere varen.

Ja, du kender sikkert Anker for deres opladere, for det er faktisk verdens største mobilopladningsmærke, men nu kaster de sig altså over en ny produktkategori, som samtidig er liret med deres eksisterende teknologi.

Anker EverFrost Powered Cooler er således en ret habil køleboks, som er tilgængelig i tre størrelser på 33 liter, 43 liter og 53 liter, hvilket betyder, at du får masser af plads.

Her er det indbyggede batteri på 299 Wh i stand til at holde en temperatur på fire grader i helt op til 42 timer, mens du desuden kan bruge batteriet til at oplade dine gadgets. Så går du selvfølgelig på kompromis med køletiden, men det er altså prisen for at holde mobilen kørende.

Du kan se alle funktionerne i Anker EverFrost Powered Cooler i videoen herunder, og den er faktisk lige lanceret på Kickstarter, hvor du får et early bird tilbud på 33% rabat.

Hey, det gælder om at tænke fremad, så du kan lige så godt forberede dig på sommeren.