Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Med Black Friday lige om hjørnet, er det allerede nu en god idé at kigge efter de gode tilbud.

Og hvis du leder efter køkkengrej til Gastromanden i dit liv, er danske Gastrotools klar med en hel række fede tilbud i forbindelse med Black Friday.

Du kan faktisk allerede nu skrive dig op og komme forrest i køen til de skarpe tilbud, og det kan du gøre LIGE HER på Gastrotools-hjemmesiden eller på deres Facebook-event LIGE HER. Så er du også med i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kroner.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de store rabatter, hvor du sparer op til 40% på køkkenudstyr og flere tusinde kroner på begrænsede Black Friday Bundles, mens vi også stiller skarpt på den enorme succes, Gastrotools har opnået på kort tid.

SE MERE HOS GASTROTOOLS

Gastrotools fejrer Black Friday med knivskarpe tilbud

 

Det startede med Samuraisværd i køkkenet

Gastrotools-eventyret begyndte tilbage i 2016, da vennerne Magnus Neble, Julius Søndergård Schiller og Anton Dehn Danielsen opfyldte deres drøm om at skabe den ultimative køkkenkniv.

Inspirationen kom fra Japan og det specielle stål, der i århundreder var blevet brugt til at skabe de superskarpe og superstærke Samuraisværd, og resultatet blev en serie af knive lavet af japansk Damascenerstål i 67 lag. Det ser ikke bare godt ud, det er samtidig ekstra holdbart, så du får en livstidsgaranti med i hatten.

Det er kvaliteter, der appelerer til eksperterne, og derfor er professionelle folk som den tidligere Michelin-kok Thomas Rode og Brian Mark Hansen, der er køkkenchef på Søllerød Kro, vilde med knivene.

Det samme er ganske almindelige hverdagskokke, for Gastrotools er siden opstarten i 2016 blevet en kæmpe succes.

SE MERE HOS GASTROTOOLS

Gastrotools fejrer Black Friday med knivskarpe tilbud

 

Et gastronomisk univers med Black Friday rabatter

Siden introduktionen af de originale køkkenknive af Damascenerstål har Gastrotools udvidet sortimentet, så de i dag også sælger lækre læderforklæder, steakknive, slibesten og meget mere til madlavningen.

Det er faktisk et helt gastronomisk univers, og i forbindelse med Black Friday kan du dykke ned i det og få store besparelser. Du kan tilmelde dig Early Acces og få tidlig adgang til de gode tilbud LIGE HER. Der er begrænset lager, og under sidste års kampagne blev de mest populære produkter hurtigt udsolgt, så det gælder om at komme først.

Så er det jo også bare en ekstra bonus, at du slipper for ræset i butikkerne, fordi det her foregår online, så du kan klare Julegaverne i ro og mag. Og når du nu engang sparer så meget, er der rig mulighed for at købe bedre Julegaver.

Nå ja, lige en ekstra krølle på halen – du er med i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kroner, hvis du tilmelder dig Early Acces direkte på Gastrotools-hjemmesiden eller på deres Facebook-event LIGE HER.

Gastrotools Black Friday