OBS: Cookperfect er blevet trådløs – kan bestilles her: 

Danmark er muligvis et lille land, men vi er knalddygtige. Det har to nordjyske gutter bevist ved at lave CookPerfekt, som vi ikke tøver med at kåre til verdens bedste stegetermometer, derfor er vi også stolte af at sælge det i vores egen shop. Nu vil vi gerne hjælpe dig med årets julegave, så lige nu giver vi ekstra rabat på CookPerfect, så du får det til danmarks bedste pris. Ja, det garanterer vi.

KØB COOKPERFECT TIL MARKEDETS LAVESTE PRIS VED AT TRYKKE HER

Verdens bedste stegetermometer er dansk, og nu er det billigere end aldrig før

CookPerfect skåret ind til benet

Med det geniale stegetermometer bliver selv den sløveste kul-klumpedumpe til en grillmester. Hvis du stadig skulle brænde inde med spørgsmål, så får du her en lille FAQ fra de to bagmænd med de mest stillede spørgsmål.

Hvad er det, der adskiller CookPerfect fra andre stegetermometre?

– CookPerfect måler kødets temperatur fem forskellige steder, der giver basisdata til vores algoritme, der ud fra en matematisk udregning beregner kernetemperaturen i kødet, hvor andre termometre kun måler temperaturen i spidsen af termometeret. Derfor er du meget afhængig af at få placeret andres termometre helt præcist i kernen af kødet, hvor det principielt er lige meget med CookPerfect.

Hvordan kan I være sikre på at ramme kernetemperaturen?

– Vi har udviklet en algoritme, der ud fra de fem målepunkter udregner det koldeste punkt i kødet (kernetemperaturen). Du skal bare sørge for at stikke termometeret gennem midten af kødet.

Kan CookPerfect fortælle mig, hvornår kødet er færdigt?

– Ja, med den tilhørende app indstiller du din ønskede kernetemperatur (f.eks. 54 grader), trykker ”start” på app´en, hvorefter vores algoritme efter nogle minutter fortæller, hvornår kødet rammer 54 grader.

Hvad sker der, hvis temperaturen i grillen ændrer sig?

– Vores algoritme beregner løbende stegetiden. Det betyder, at hvis temperaturen i grillen ændrer sig, justeres stegetiden tilsvarende.

Hvor mange stykker kød kan jeg måle samtidigt med CookPerfect?

-Man kan måle to stykker kød samtidigt, med to forskellige termometre og følge udviklingen i App’en

Hvad indeholder CookPerfect produktet?

– Vores standardpakke er CookPerfect Comfort, der består af en Receiver og et termometer

Kan CookPerfect bruges i al slags kød?

– Ja

Kan CookPerfect bruges i en ovn?

– Ja

Hvilke OS understøtter CookPerfect?

– iOS og Android

Til hvilke enheder kan man download CookPerfect?

– mobiler og tablets


Se andre seje sager om: