Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du kender temmeligt sikkert de mange udfordringer ved at være skaldet. Nej, det er ingen dans på roser, for selvom du selvfølgelig slipper for at vaske hår, style det eller rende til frisøren, så er det ikke ligefrem vedligeholdelsesfrit at være skaldet.

Men nu er der godt nyt til at holde issen trimmet og lækker.

Sidste år skrev vi nemlig om Remingtons geniale barbermaskine til hovedet kaldet Ultimate Series RX5, og den har de simpelthen lanceret i en opgraderet version, så du får endnu mere forkælelse til alle dine trimmerier.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den smarte Remington Ultimate Series RX7, som er en del af det enorme Remington-sortiment hos  den danske webshop Proshop.

KØB BARBERMASKINEN TIL HOVEDET HOS PROSHOP

Øget fleksibilitet og komfort

Det tager kun 2 minutter at klare hele issen med en Remington Ultimate Series RX7 – det får du beviser på i videoen ovenover – og det indbyggede batteri har strøm nok til 60 minutters barbering. Ja, det betyder altså, at hvis du bruger den hver dag, så er der nok juice til en hel måned, før den skal oplades.

Her har Remington beholdt de fremragende dyder fra forgængeren RX5, så RX7 også er vandafvisende og klarer en tur under bruseren. Det gør den også pokkers let at rengøre. Og den er samtidig kompakt og ergonomisk udformet, mens de 5 skærehoveder barberer helt ned til 0,2 millimeter, så du får en helt glat følelse på issen.

Men Remington har gjort den endnu mere komfortabel ved at tilføre 30% mere fleksibilitet i skærehovederne, så du får maksimal komfort, og med den nye Turbo-funktion kan du endda let og elegant takle tættere hårvækst og få en mere jævn finish. Du ved, håret er jo ikke lige tæt på hele hovedet.

Det er ret smart, og resultatet er bare et knivskarpt look på ingen tid. Her kan du så afslutte det hele med pop-up-trimmeren, der er virkelig effektiv til at klare overgangen til skægget.

Når du lægger det hele sammen, så er det her jo den ultimative trimmer til skaldede mænd, der vil have det glatte look til at spille.

KØB BARBERMASKINEN TIL HOVEDET HOS PROSHOP

Remington Ultimate Series RX7

ER DU PÅ UDKIG EFTER HÅRTRIMMERE?

Os mænd kan jo hurtigt slæbe rundt på en ordentlig behåring, og hvis du vil gøre noget ved det, er der heldigvis mange muligheder for at få styr på hårene.

Her på redaktionen er vi for eksempel ret begejstrede for Remingtons barbermaskine til hovedet, men de laver også et hav af forskellige hårtrimmere, som alle er i sortimentet hos den danske webshop Proshop.

Så er det egentlig lige meget, om skægget skal plejes, næsehårene skal trimmes eller de mere intime dele af kroppen trænger til en tur. Her er værktøjet til alle kroppens hår-opgaver.

SE PROSHOPS STORE UDVALG AF HÅRTRIMMERE HER

Remington Ultimate Series RX7