Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Der er absolut ikke noget i vejen med at være skaldet. Bare se på Jason Statham.

Det kan til gengæld godt være lidt besværligt at barbere issen, og hvis du ikke lige får det gjort regelmæssigt, er en hue eller kasket din bedste ven.

Altså indtil nu.

Remingtons barbermaskine til hovedet er nemlig et genialt værktøj til at klare barberingen, for det er overstået på 2 minutter, og så er du ellers klar til at erobre dagen med god stil.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den skarpe fætter, der bærer det officielle navn Remington Ultimate Series RX5 XR1500, og først får du lige en video af den hurtige proces.

KØB BARBERMASKINEN TIL HOVEDET HOS PROSHOP

Smart i en fart

Det bedste værktøj er jo det værktøj, du rent faktisk får brugt. Og det er let og elegant at bruge Remingtons barbermaskine til hovedet, for den er både kompakt og ergonomisk designet, så du bare skal tænde for den og så ellers køre den rundt på issen.

Ja, det kan vi vel alle finde ud af.

Her sørger de 5 skærehoveder så for en tæt barbering ned til 0,2 millimeter, som kun tager 2 minutter fra start til slut. Du kan endda bruge den med barberskum eller under bruseren for at gøre morgenritualet endnu lettere. Det giver bare pokkers god mening, at din trimmer er 100% vandtæt, for det gør både barberingen og rengørringen hurtigere.

Og så er den trådløs, hvilket sammen med det store batteri gør, at du faktisk kan klare dig uden ledninger i en hel måned, hvis du barberer dig selv hver anden dag. Så er den jo lige til at rykke med på farten og sørge for skarp stil.

Det her er altså en hurtigere og mere skånsom måde at klare issen på fremfor en barberklinge. Og det betyder, at du får den brugt.

Yessir, der er ikke noget i vejen med at være skaldet, og med Remingtons snedige værktøj er det også let at pleje det glatte look.

KØB BARBERMASKINEN TIL HOVEDET HOS PROSHOP

Remington

Er du på udkig efter hårtrimmere?

Os mænd kan jo hurtigt slæbe rundt på en ordentlig behåring, og hvis du vil gøre noget ved det, er der heldigvis mange muligheder for at få styr på hårene.

Her på redaktionen er vi for eksempel ret begejstrede for Remingtons barbermaskine til hovedet, men de laver også et hav af forskellige hårtrimmere, som alle er i sortimentet hos den danske webshop Proshop.

Så er det egentlig lige meget, om skægget skal plejes, næsehårene skal trimmes eller de mere intime dele af kroppen trænger til en tur. Her er værktøjet til alle kroppens hår-opgaver.

SE PROSHOPS STORE UDVALG AF HÅRTRIMMERE HER

Remington