Når du bare SKAL have en god kop kaffe, men befinder dig langt fra den nærmeste café eller kaffemaskine, er Nanopresso den helt geniale løsning. Du skal nemlig ikke bruge andet end en bønneblanding, varmt vand og dine hænder, for når ingredienserne er proppet ind i bryggeren, trykker du bare gentagne gange på pumpen, og så drypper der espresso ned i din kop. Så er der rejse-presso til feinschmeckerne, og det kunne faktisk ikke være mere simpelt.

KØB NANOPRESSO TIL DANMARKS SKARPESTE PRIS I VORES SHOP MANDEGREJ.DK

Nanopresso

Det er faktisk som at have din egen barista med på slæb, og Nanopresso vejer kun 336 gram og ligger trygt i det medfølgende opbevaringsetui, så den sagtens kan holde til overlevelsesturen, storbyferien eller bare den hårde hverdag som din kaffe-wingman på kontoret.

Det specielle ved den smarte brygger er, at du desuden frit kan vælge mellem at bruge dit eget miks af formalet kaffe eller simpelthen smide en Nespresso-kapsel i maskinen. Den æder begge dele og spytter varmt velbehag i din kop. Så er der jo absolut ikke nogen grund til at rykke en rejsekop med på farten, for med den her snedige fætter får du friskbrygget kaffe, og det er lige præcis ren forkælelse for kaffe-elskere, der stiller høje krav til bønnerne.