Liebherr er kendt over hele kloden for deres enorme entreprenørmaskiner, og de startede helt tilbage i 1949 med verdens første mobile tårnkran, som var en vigtig brik i at få genopbygget Tyskland efter Anden Verdenskrig. Men de er faktisk mindst lige så dygtige til at lave hvidevarer, og med over 50 års erfaring i at rode med køleteknologi er Liebherrs køleskabe noget af det mest højteknologiske, du kan smide ind i dit køkken. Og så ser deres køleskabe også bare hamrende skarpe ud. Der er to helt specifikke teknologier, hvor Liebherr virkelig giver konkurrenterne baghjul.
BIOFRESH-TEKNOLOGIEN FÅR MADVARERNE TIL AT HOLDE LÆNGERE
Ved at kombinere tre forskellige teknologier i én løsning kaldet BioFresh er Liebherrs køleskabe i stand til at forlænge holdbarheden på madvarerne. Og det er jo lige præcis formålet med et køleskab, så det giver pokkers god mening. BioFresh benyttes i de indbyggede madskuffer, hvor luften konstant bliver skiftet ud med recirkuleret luft og holder sig omkring de nul grader, og styringen af luftcirkulationen er langt foran alle andre mærker, der normalt bare placerer grøntsagsskufferne nederst, fordi det er skabet koldeste område. Her reguleres luftfugtigheden i forhold til de madvarer, du har liggende i skuffen. Lav luftfugtighed til for eksempelvis kød, pålæg og fisk og høj luftfugtighed for grøntsager og frugt. I praksis forøger Liebherrs patenterede teknologi for eksempel broccolis levetid fra 5 dage i et almindeligt skab til hele 13 dage, mens hvidløg ryger fra 80 dage til 160 dage og gulerødder fra 50 til 80 dage. Det betyder altså, at du har frisk frugt og grøntsager i længere tid.
MARKEDETS LAVESTE ENERGIFORBRUG OG STØJNIVEAU
Det nytter ikke noget, at du har en støjende satan stående i køkken/alrummet til at forstyrre de hyggelige stunder. Liebherrs køleskabe er testet i deres eget lydlaboratorium til at holde støjen på et minimum. Her lytter de efter alle faktorer fra køleelementer til døråbning for at sikre, at det hele er stille som en ninja. Din elregning kommer heller ikke til at råbe, for skabenes ekstremt lave energiforbrug sprænger de europæiske standarder med topplaceringer i A+++ standarden. Der er jo ingen grund til at ødelægge miljøet bare fordi dine madvarer skal være kolde.