Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Langt de fleste kvinder er vilde med at få blomster. Problemet er bare, at skidtet visner og til sidst ender med at blive smidt ud. Og nogle gange går der endda ikke særligt mange dage, før det er tid til at sige farvel.

Sådan er det ikke med blomster lavet af LEGO.

Derfor er de også den perfekte gave til kvinden i dit liv, og LEGO har netop sendt to nye sæt på markedet, så du kan forkæle hende med en buket af vilde blomster eller en dekoration med tørrede blomster.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de nye LEGO-sæt, der er klar til forudbestilling lige nu med levering 1. februar – så længe lager haves, for de nye sæt er vildt populære.

KØB LEGO BLOMSTER HER

LEGO Wild Flower

Et kreativt twist til den perfekte gave

Med Valentinsdag lige om hjørnet – det er tirsdag d. 14. februar – er det da en ret god idé allerede at spekulere i en gave, så du ikke ender med en løsning i sidste øjeblik.

Her er blomster den perfekte gave, og LEGO-blomsterne indkapsler det hele, mens der er et kreativt miks med i pakken.

De to nye sæt i LEGO's botaniske samling er nemlig designet til at stå fremme, hvor de så kan pryde indretningen – præcis som rigtige blomster. De skal så bare ikke vandes, og de visner aldrig. Ja, de holder nærmest for evigt. Og så er de lavet af plantebaseret plastic, som jo bare gør det hele endnu mere gennemført.

Og der er to nye sæt at vælge imellem.

KØB LEGO BLOMSTER HER

LEGO's blomster holder for evigt

Med en buket af vilde blomster får du otte forskellige arter af vilde blomster på justerbare stængler, og her er den største af blomsterne, en Ridderspore, hele 47 centimeter høj, så du virkelig får noget, der fylder i landskabet. Så er der også blomster inspireret af Kornblomst, Lavendel, Skovvalmue, Vild Kørvel, Læderløv, Gerbera og Lupin.

Med en dekoration med tørrede blomster er der i stedet fuld knald på efterårets farver med en Gerbera og en Rose som midtpunkt, og det er så snedigt designet, at to personer sagtens kan bygge sættet på samme tid. Du ved, så har dig og damen noget at lave sammen.

Yessir, det er da win-win. Okay, du skal jo nok lige lure stemningen derhjemme og måske have en ægte blomsterbuket i baghånden, for selvom LEGO er genialt, så skader det jo ikke at være helt dækket ind, så de gode intentioner ikke giver bagslag.

Men det er altså en god gave med et glimt i øjet.

KØB LEGO BLOMSTER HER

LEGO's blomster holder for evigt

ER DU PÅ UDKIG EFTER MERE LEGO?

Det er man vel altid. Her på Mandesager-redaktionen har vi efterhånden bygget en del af de største LEGO-sæt, som pryder kontoret, for man bliver vel aldrig for gammel til LEGO. Vi gør i hvert fald ikke.

Men derfor er der alligevel ingen grund til at betale overpris for dine klodser, så vi vil gerne lige tippe dig om det store udvalg af LEGO hos danske Proshop.

Her finder du et hav af de fedeste sæt til konkurrencedygtige priser, hvor der typisk er 20-30% at spare i forhold til normalprisen, så du ikke behøver vente på diverse tilbudskampagner eller lignende.

Her er det så også ret fedt, at du kan bruge deres gaveguide til at finde de rigtige gaver, mens du også kan udforske sæt i forskellige priskategorier og alderskategorier.

Det spiller bare.

SE PROSHOPS STORE UDVALG AF LEGO HER

LEGO Wild Flower