Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Nej, man bliver faktisk aldrig for stor til at lege med LEGO. Sådan er det bare.

Og hvis du er på jagt efter et nyt sæt til voksne, er LEGO Ideas Motoriseret Fyrtårn den perfekte løsning på en udfordrende byggetjans og et flot sæt at have stående efterfølgende. Så bestemmer du jo selv, hvor meget du vil lege med det.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det lækre sæt, og først får du lige en video med det fulde overblik.

KØB LEGO FYRTÅRNET HER

Fyldt med gennemførte detaljer

Med 2.065 dele, skal du nok afsætte en del timer til at få samlet det hele, men det er jo ren hyggetid, så det går nok.

Og når du så er færdig med at samle LEGO Fyrtårnet, har du et 54 centimeter højt tårn, der er lige til at udstille derhjemme. Her kræver det selvfølgelig en fornem plads, for det er sådan noget, der virkelig fører sig frem.

Til gengæld er der masser af gennemførte detaljer. Du får for eksempel et motoriseret tårn, der får strøm fra en indbygget batteriboks, og her er det fede, at lyset er specialdesignet til at lyse som i en rigtig Fresnelinse. Jeps, rigtige fyrtårne bruger Fresnelinser, så det er der selvfølgelig også her.

Batteriboksen driver desuden husets glødende pejs, hvor de medfølgende minifigurer af en fyrmester og en sømand kan få varmen.

Her kan du selvfølgelig åbne både tårn og hus, hvor der er en stor vindeltrappe fra bund til top, mens du også får et klodsbygget klippefremspring med en anløbsbro og en hule med en skjult skat.

Det er virkelig gennemført, og det er da ret hyggeligt at have sådan et fyrtårn til at lyse op derhjemme.

KØB LEGO FYRTÅRNET HER

LEGO Ideas Motoriseret fyrtårn

ER DU PÅ UDKIG EFTER MERE LEGO?

Det er man vel altid. Her på Mandesager-redaktionen har vi efterhånden bygget en del af de største LEGO-sæt, som pryder kontoret, for man bliver vel aldrig for gammel til LEGO. Vi gør i hvert fald ikke.

Men derfor er der alligevel ingen grund til at betale overpris for dine klodser, så vi vil gerne lige tippe dig om det store udvalg af LEGO hos danske Proshop.

Her finder du et hav af de fedeste sæt til konkurrencedygtige priser, hvor der typisk er 20-30% at spare i forhold til normalprisen, så du ikke behøver vente på diverse tilbudskampagner eller lignende.

Her er det så også ret fedt, at du kan bruge deres gaveguide til at finde de rigtige gaver, mens du også kan udforske sæt i forskellige priskategorier og alderskategorier.

Det spiller bare.

SE PROSHOPS STORE UDVALG AF LEGO HER

LEGO Ideas Motoriseret fyrtårn


Se andre seje sager om: