Ja, LEGO er både til børn og voksne. Det ender jo ofte med, at far får lov til at samle sættene, men nu kan du altså få et LEGO-sæt, der er lavet specielt til farmand.

Det hedder LEGO Art, og der er faktisk fire sæt at vælge imellem, så du virkelig kan skrue op for kreativiteten. Fælles for dem alle er, at de medfølgende byggeplader er forsynet med ophængselementer, så du kan smide dem på væggene og stolt fremvise dine kreationer. De indeholder desuden unikke soundtracks til at akkompagnere dig under byggeriet. Undersøgelser viser nemlig, at hele 73% af alle voksne leder efter nye måder at koble fra, og det her er da en god måde at finde ro.

Det er da kunst, som er til at forstå, og det er ret genialt. Her får du et nærmere kig på de fire nye sæt.

LEGO Art

Marvel Studios Iron Man

Du får nok ikke lov til at hænge en superhelte-plakat op derhjemme, men når Iron Man er lavet af LEGO er det mere spiseligt. Her får du valgmuligheden mellem at lave tre individuelle kunstværker med dragterne Mark III, Hulkbuster Mark I eller Mark LXXXV, eller du kan kombinere de tre sæt og skabe en ordentlig krabat.

Så er det bare ekstra fedt, du under byggeriet kan lytte til det medfølgende soundtrack, hvor Marvel eksperter dykkere dybere ned i Jernmandens univers.

SE SÆTTET HER

LEGO Art

The Beatles

John Lennon, Sir Paul McCartney, George Harrison, Sir Ringo Starr eller hele bandet. Det er op til dig, for her får du muligheden for at køre solo eller udstille hele The Beatles. Og hvis du virkelig er fan, kan du nyde det medfølgende soundtrack og lytte til musik og fortællinger om bandet, mens du bygger. Det er ret skarpt.

SE SÆTTET HER

LEGO Art

Andy Warhols Marilyn Monroe

Her er vi ovre i noget, der også tilfredsstiller hjemmets feminine beboere. Du kan nemlig genskabe Andy Warhols ikoniske portræt af Marilyn Monroe fra 1967 ved hjælp af LEGO Art, og med fire forskellige farvevarianter, er der masser af knald på paletten. Det medfølgende soundtrack består af fortællinger om Andy Warhol fra de eksperter, som kender ham bedst.

SE SÆTTET HER

LEGO Art

Star Wars Sith-fyrsterne

Her får du et 3-i-1 sæt med Darth Vader, Darth Maul og Kylo Ren. Eller én stor Darth Vader med lyssværd, som du ser på billedet ovenover. Det medfølgende soundtrack indeholder lydspor fra filmene og sjove fortællinger fra skaberne bag Star Wars.

SE SÆTTET HER


Se andre seje sager om: ,