Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

I Christopher Nolans Batman-trilogi er Christian Bale forsynet med en pænt blæret Batmobile. Og den kan du nu bygge af LEGO.

Yessir, det er nemlig rigtigt, du kan få din helt egen Tumbler.

Det kræver så lige, at du smøger ærmerne op, for der er 2.049 dele som lige skal smækkes sammen, men så får du altså også en detaljeret Tumbler, der gør Batman stolt. Og nej, du kan ikke få den i andre farver end sort.

Her i artiklen kigger vi nærmere på det seje Batman-sæt, og i videoen herunder får du et nærmere kig.

KØB LEGO BATMOBILE TUMBLER HER

Lige til at udstille derhjemme

Det tager selvfølgelig nogle timer at få de 2.049 dele samlet, men underholdningsværdien stopper ikke der.

I samlet tilstand har du nemlig en 45 centimeter lang og 25 centimeter bred model, der er lige til at placere på den medfølgende holder, så du kan udstille den derhjemme. Komplet med minifigurer af Batman og Jokeren, mens du også får en informationsplade med specs på modellen.

Det er virkelig en sej nips-ting.

Så er det bare ekstra fedt, at LEGO-tumbleren er ultra realistisk med et væld at autentiske detaljer fra originalen, og så kan det jo godt være, at du aldrig tager Tumbleren ned for at “lege” med den, men den gør det altså også fremragende som udstillingsmodel.

En ret fed gave til din Batman-ven. Eller til dig selv. Du må godt.

KØB LEGO BATMOBILE TUMBLER HER

LEGO's nye Tumbler-sæt med 2.049 klodser gør Batman stolt

ER DU PÅ UDKIG EFTER MERE LEGO?

Det er man vel altid. Her på Mandesager-redaktionen har vi efterhånden bygget en del af de største LEGO-sæt, som pryder kontoret, for man bliver vel aldrig for gammel til LEGO. Vi gør i hvert fald ikke.

Men derfor er der alligevel ingen grund til at betale overpris for dine klodser, så vi vil gerne lige tippe dig om det store udvalg af LEGO hos danske Proshop.

Her finder du et hav af de fedeste sæt til konkurrencedygtige priser, hvor der typisk er 20-30% at spare i forhold til normalprisen, så du ikke behøver vente på diverse tilbudskampagner eller lignende.

Her er det så også ret fedt, at du kan bruge deres gaveguide til at finde de rigtige gaver, mens du også kan udforske sæt i forskellige priskategorier og alderskategorier.

Det spiller bare.

SE PROSHOPS STORE UDVALG AF LEGO HER

LEGO's nye Tumbler-sæt med 2.049 klodser gør Batman stolt


Se andre seje sager om: ,