En kniv er ikke bare en kniv, og hvis du skulle være i tvivl, kan du bare tage et kig på en Shun Premier Kokkekniv. Det er nærmest et stykke håndholdt kunst til køkkenet. Kokkekniven har et skæfte af valnød, mens det 20 cm. lange blad består af en kerne af VG-10 stål, der er hamret i form ved hjælp af en traditionel japansk metode til at give den karakteristiske overflade kaldet Tsuchime, der både ser skarp ud og samtidig er praktisk, fordi dine råvarer er mindre tilbøjelige til at klæbe sig fast til klingen. Det er seriøst udstyr til seriøs madlavning.
Jeg har tidligere kigget nærmere på den ret stilede WaterRower, som virkelig er en imponerende maskine til at komme i form. Hey, den var med i 9 afsnit af TV-serien …
Læs mereDet væltede pludselig frem med en ny og revolutionerende opfindelse til nemmere og bedre madlavning, men jeg er ked af at skuffe dig, for en Airfryer er egentlig bare en …
Læs mere