Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Efteråret er begyndt at vise tænder, og selvom der jo ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning, så er det alligevel fedt at kunne flytte cyklingen indenfor i varmen.

Og det kan du gøre i lækker stil med en Tablet og Laptop stander fra de danske cykelentusiaster hos Tons. Ja, det er et fedt navn.

Det specielle ved deres stand er, at den kombinerer et knivskarpt design med dens praktiske formål, og det er lige præcis sådan noget der får det hele til at spille, når du rykker cyklen ind i stuen. Hey, det æstetiske spiller også en rolle, og alt andet lige, så gør det det lidt lettere at overbevise fruen i huset om, det er en god idé med en cykel i huset.

Så er det bare ekstra fedt, at standen findes i flere forskellige varianter med træsorterne til benene, mens selve holderen er 3D-printet. Hele moletjavsen er 100% plantebaseret og bæredygtigt produceret.

Nå ja, der findes også en model med kortere ben, som du eller din bedre halvdel for eksempel kan bruge til hjemmetræningen – eller egentlig bare som holder til mobil, tablet, laptop eller sidebord til sofaen.

Det spiller.

SE MERE HOS TONS

Tons