Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi har tidligere skrevet om den geniale glasmusemåtte fra danske SkyPAD, der sidste år udkom i en XL-udgave, og den kan du læse mere om LIGE HER.

Nu er de så på den igen med den nye version SkyPAD 3.0 XL, og der er tale om væsentlige forbedringer, for den er større, tyndere og endnu hurtigere.

Her i artiklen kigger vi nærmere på glasmusemåtten, og vi starter lige med en video fra den succesfulde lancering på Kickstarter, hvor de vigtigste features bliver bøjet i neon.

KØB SKYPAD 3.0 XL HER

Glasset er hele hemmeligheden

Der er mange fordele ved at lave en musemåtte af glas.

Den nye SkyPAD 3.0 XL er således ultra glat, hvilket holder friktionen nede på et absolut minimum, og resultatet er lynhurtige musebevægelser med millimeter præcision. Det er jo ret vigtigt, når du gamer, for det er lige præcis forskellen på succes eller fiasko.

Den glatte overflade holder desuden støjen helt i bund, og hvis du skulle være så uheldig at spilde colaen i kampens hede, er det let lige at tørre op uden yderligere spor.

Så er der de fysiske dimensioner, der har fået et skub opad. SkyPAD 3.0 XL måler således hele 50 x 40 centimeter, så der virkelig er plads til de store armbevægelser. Herudover er tykkelsen skrumpet fra 6 til 3,7 millimeter, der giver en mere behagelig og ergonomisk position til dit håndled, mens den bare ligger ekstremt stabilt på bordet, så der ikke er udskridninger.

Vi bruger den selv her på Mandesager-redaktionen, og så kan det da godt være, at vi mest bare ordner kontorarbejde i stedet for at game, men det klarer den også ganske glimrende.

KØB SKYPAD 3.0 XL HER

Verdens bedste glasmusemåtte er blevet endnu bedre

Holdbarheden er helt i top

Som en ekstra bonus, er SkyPAD 3.0 XL sindssygt holdbar. Den er lavet af 100% tempereret glas, så den er stort set umulig at ødelægge, hvilket du får beviser på i videoen herunder.

Det betyder også, at den mere end retfærdiggør det pebrede prisskilt på 799 kroner, for den holder virkelig et helt liv. Så er det jo egentlig ret billigt, når man tænker på, at du aldrig skal ud og investere i en ny musemåtte.

Så er det egentlig lige meget, om du er seriøs gamer eller bare er på jagt efter en god musemåtte til arbejdspladsen eller hjemmekontoret.

SkyPAD 3.0 XL leverer virkelig varen.

KØB SKYPAD 3.0 XL HER

ER DU PÅ UDKIG EFTER MERE GAMER-GREJ?

Der er alligevel ingen grund til at betale overpris for dine sager, så vi vil gerne lige tippe dig om det store udvalg af gamer-grej hos danske Proshop.

Her finder du et hav af de fedeste produkter til konkurrencedygtige priser, hvor der typisk er store besparelser i forhold til normalprisen, så du ikke behøver vente på diverse tilbudskampagner eller lignende.

Det spiller bare.

SE PROSHOPS STORE UDVALG AF GAMER-GREJ HER

Verdens bedste glasmusemåtte er blevet endnu bedre


Se andre seje sager om: