Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Præcision er altafgørende i gaming, hvor musen helst skal være en forlængelse af din egen krop.

Og det sørger SkyPAD for med deres geniale glasmusemåtte. De lancerede første version i 2017, og nu kan du få en ny og forbedret XL-udgave, der virkelig giver optimale betingelser for at sparke røv i cyberspace.

Her i artiklen kigger vi nærmere på SkyPAD 2.0 XL, og vi starter lige med en video, der skærer ind til benet.

Du kan også se mere hos SkyPAD LIGE HER.

Glas får det hele til at glide lettere

Selvom glasmusemåtter ikke er en ny opfindelse, så har SkyPAD formået at perfektionere designet, hvilket allerede har givet topkarakter i flere gaming-medier.

SkyPAD 2.0 XL måler hele 45 x 37 centimeter, hvilket er perfekt til de store armbevægelser. Og det hele foregår så glat som overhovedet muligt, mens den ligger stabilt på bordet takket være gummifødderne på undersiden.

Musemåtten er nemlig forsynet med et usynligt hulmønster, som gør det muligt at bruge mus uden teflonfødder. Faktisk er overfladen så glat, at musen bare suser afsted, og det er lige præcis dén feature, som gør den til det perfekte redskab til seriøse gamere, hvor præcision til fingerspidser betyder forskellen på succes og fiasko.

Faktisk også til kontorfolk. Vi bruger selv SkyPAD 2.0 XL her på redaktionen, og det er et fremragende værktøj, som fungerer godt i praksis.

SE MERE HOS SKYPAD

SkyPAD

Den sidste musemåtte, du kommer til at købe

SkyPAD 2.0 XL er lavet af tempereret glas, der er ekstremt holdbart og let at rengøre. Den er samtidig stort set umulig at ridse eller slide op, og når du lige har kørt den over med lidt glasrens og en klud, er det som at have en spritny musemåtte.

De unikke egenskaber er resultatet af den omhyggelige fremstilling.

Det starter med et stykke matteret glas, som hærdes ved at blive opvarmet til 600-650 grader, hvorefter det chokafkøles. Det gør musemåtten utroligt stærk, så du virkelig skal gøre dig umage for at ødelægge den.

Det er altså kvalitet, der holder hele livet.

SE MERE HOS SKYPAD

SkyPAD