Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Kribler det i højre fod for at få noget fart over feltet?

Så kunne du selvfølgelig ræse ud og investere i en fed racing simulator, så du kan udleve drømmen derhjemme, men du kan faktisk også lige dyppe tæerne, før du springer i vandet.

Gutterne hos Vandel Gokart har nemlig danmarks bedste udendørs gokartbane med danmarks hurtigste udlejningsgokart – som du kan læse mere om LIGE HER – og nu udvider de fart-mulighederne i den digitale verden med Simrent.

Det betyder, at du let og elegant kan leje en lækker racing simulator, og her i artiklen kan du se, hvordan det fungerer.

SE MERE HOS SIMRENT

Simrent

Komplet setup leveret hos dig

Simrent fungerer både for private og for erhverv, så du kan krydre slyngelstuen med en racing simulator eller få et pokkers sjovt legetøj på dit arbejde, til et fedt event eller noget helt tredje. Hey, det kan jo være, at du fylder rundt eller skal arrangere en sjov aften med vennerne.

Og konceptet er lige ud ad landevejen, for du kontakter bare Simrent med den ønskede dato og din leveringsadresse, så sørger de for det hele.

Her koster det 1.695 kroner for 10 dage til private, og til erhverv er prisen 1.495 kroner plus moms for en enkelt dags leje og med mulighed for tilbud på flerdagsleje. Transportudgifter kommer selvfølgelig oveni – og så er I klar til at give den gas på alverdens racerbaner på ultrarealistisk facon. Det er da virkelig overkommeligt for så gennemført et setup.

Hvad består simulatoren så af?

Der er tale om det samme hardware, som semiprofessionelle simracere benytter, og det betyder, at du får en bred 49 tommer Samsung-skærm, Sparco-sæde, rat og base fra Fanatec, pedaler fra danske Asetek og en Lenovo Legion gaming PC. Det hele er monteret på en solid alu-rig, der kan holde til de vildeste køreture.

Og her kan du så enten vælge Project Cars 2 eller simulatorplatformen iRacing, som også bruges til DM og VM i simracing.

Det er altså et toplækkert setup.

Det eneste problem er jo så, at du bliver så afhængig efter de 10 dages leje, at du er nødt til at købe dit eget setup, men det er jo et luksusproblem.

SE MERE HOS SIMRENT

Simrent


Se andre seje sager om: