Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

God lyd behøver ikke koste en bondegård. Det har danske Soundliving tidligere bevist med deres Earbuds 2.0, der leverer et fedt soundtrack til træningen, og dem kan du læse mere om LIGE HER.

Nu er de så klar med et par hørebøffer med aktiv støjreducering, der omgiver dig med lækker lyd, og dem kigger vi nærmere på her i artiklen.

Så skal du da også lige hjælpes lidt på vej, hvis du vil have et par på hovedet, så lige nu får du rabatkoden “mandesager42”, der automatisk skærer 42% af prisen. Det betyder, at du i stedet for normalprisen på 1.195 kroner får et par Soundliving Wave til 693 kroner.

Ja, det er ret nice.

SE MERE HOS SOUNDLIVING

Lækker lyd i en lækker indpakning

Det første der springer i øjnene, når du pakker hørebøfferne ud af æsken, er det skandinaviske design med et minimalistisk strejf, som føles virkelig lækkert og solidt.

Det betyder, at der ikke er noget overflødigt gejl.

I stedet er der skåret ind til benet, så du finder enkle kontrolknapper på den ene ørekop, hvor du kan tænde og slukke, styre volumen og slå den aktive støjreducering til eller fra. Her sørger det ergonomiske design så også for, at hørebøfferne sidder godt fast på hovedet uden at klemme eller være generende. Det ekstra bløde skum i ørekopperne er virkelig også komfortable selv i længere tid.

Det er ret fedt, at det hele er holdt enkelt, så det er utroligt let at gå til, når du render omkring og bare gerne vil fordybe dig i musikken.

Og musikken er virkelig god.

Soundliving Wave leverer nemlig HiFi level lydkvalitet med klare vokaler og en tung bas, der ikke bliver forvrænget, og det giver bare en kæmpe dybde i lydbilledet. Det er som at være til koncert i sit eget hoved.

SE MERE HOS SOUNDLIVING

Soundliving Wave

Den aktive støjreducering er en klar vinder

Den gode lydkvalitet er krydret med en ekstremt god støjreducering, som virkelig banker det hele op på næste niveau.

Hvis du først har vænnet dig til aktiv støjreducering, er det svært at undvære, og Soundliving Wave leverer en virkelig god en af slagsen. Her styrer du nemt støjreduceringen via knappen på ørekoppen, så det er let at slå til eller fra, og det er jo meget praktisk, når du skal forholde dig til omverdenen i stedet for at være fordybet i musikken.

Og der er rig mulighed for fordybelse, for den aktive støjreducering er fremragende til at holde uønsket støj ude, når du sidder i bus, tog fly eller bare gerne vil flade ud med god musik på sofaen. Her vil din bedre halvdel sikkert mene, at hun ikke er støj, men sådan er der jo så meget.

Hvis du leder efter et par hørebøffer med god støjreducering, er Soundliving Wave i hvert fald leveringsdygtige.

SE MERE HOS SOUNDLIVING

Soundliving Wave

Høj kvalitet til lav pris

Når du lægger det sprøde design sammen med den lækre lyd og geniale støjreducering, så er Soundliving Wave virkelig et par solide hørebøffer.

Især, når man så lige tænker på, at du med rabatkoden “mandesager42” får dem til kun 693 kroner i stedet for den normale pris på 1.195 kroner. Så er der pludselig ekstra smæk for skillingerne.

Her kan du så blive yderligere forkælet som kunde hos mobilselskabet 3.

Soundliving har nemlig lavet et samarbejde med 3, hvor kunderne kan betale for dem via deres mobilabonnement, og du kan se mere LIGE HER.

Så er spørgsmålet bare, om du skal havde dine Soundliving Wave i den sorte eller beige variant. Den gode lyd er den samme.

SE MERE HOS SOUNDLIVING

Soundliving Wave


Se andre seje sager om: ,