Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er lige meget, om du tager en løbetur, rykker vægte i centeret eller bare kører øvelser på gulvet derhjemme. Der er brug for god lyd til træningen.

Og det er lige præcis, hvad du får med et par Soundliving Earbuds 2.0 i ørerne.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de habile in-ear hovedtelefoner, der er skræddersyet til at give aktive folk god lyd i ørerne.

SE MERE HOS SOUNDLIVING

Lynhurtig forbindelse og lækre funktioner

Med Bluetooth 5.2 i Soundliving Earbuds 2.0 er du garanteret et minimum af ventetid, for selve parringen – der jo ellers godt kan være lidt besværlig – er klaret på få sekunder.

Og det virker lige efter hensigten.

Nu har jeg brugt dem et stykke tid, og det går bare snappy med at få dem parret til mobilen eller computeren, mens jeg også har lånt dem ud til ungerne, så de kunne give den fuld skrald på deres iPads uden at genere os andre. Og der er intet bøvl med forbindelsen.

Hovedtelefonerne husker selvfølgelig enhederne og forbinder automatisk, så når først parringen er klaret, kører det bare derudaf.

Men nu er det jo mobilen og den aktive livsstil, der er det helt rigtige territorie for Soundliving Earbuds 2.0, og her skuffer de heller ikke.

SE MERE HOS SOUNDLIVING

Soundliving Earbuds 2.0

Hovedtelefonerne har nemlig en række smarte funktioner, der forkæler dig under træningen.

Enhederne er forsynet med touch-betjening, så du bare skal trykke eller tappe for at aktivere funktionerne, og så kan du altså lade mobilen blive i lommen, når du har gang i en god omgang motion.

Dobbelttapper du for eksempel på en af enhederne, pauser og starter du musikken, et tryk på højre enhed skruer op for volumen og et tryk på venstre skruer ned, et tryk i to sekunder på venstre enhed skifter til forrige sang og på højre enhed får du næste sang. Så er der selvfølgelig også mulighed for at aktivere stemmestyring med et tripletap på venstre enhed.

Ja, der er masser af snedige muligheder, og selvom det virker lidt forvirrende i starten, så vænner du dig hurtigt til styringen, så det bare bliver en naturlig del af oplevelsen.

Det er virkelig intuitivt, og det virker glimrende i praksis.

SE MERE HOS SOUNDLIVING

Soundliving Earbuds 2.0

Lækker lyd og solidt design

Når alt kommer til alt, så er lyden jo noget af det vigtigste i et par hovedtelefoner.

Og selvom Soundliving Earbuds 2.0 ikke er verdens bedste, så leverer de virkelig smæk for skillingerne. Ja, du kan godt finde andre in-ear hovedtelefoner derude med bedre lyd, men så skal du også smide betydeligt flere af dine surt optjente skillinger på disken.

Vokalerne er klare, og bassen er god, så du kan lukke resten af verden ude, når du træner igennem. Jeg er faktisk ret imponeret over lyden, som burde koste meget mere.

Så er der også et fedt design i enten sort eller hvid – jeg er som Batman, så snupper selvfølgelig de sorte – og med en samlet kampvægt på kun 50 gram, er det virkelig en kompakt pakke, der er let at have med i lommen.

Her kan jeg især godt lide, at den sorte version er udført med en kombination af glossy og matsort på enhederne til ørerne, mens selve opladeretuiet er matsort.

Det føles bare lækkert.

Smid så lige en samlet batteritid på op til 25 timer oveni hatten, og så har du faktisk et par voldlækre hovedtelefoner til træningen, der virkelig forkæler dig på svedeturene.

Eller egentlig til al din musik, for de leverer også varen, når du sidder i toget eller ligger på sofaen.

SE MERE HOS SOUNDLIVING

Soundliving Earbuds 2.0 giver god lyd til træningen


Se andre seje sager om: